Annonce
Serie 2

Gislev IF slår bundholdet Stenstrup IF med 6-2 og sikrer sig tre point

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Gislev IF hentede tre point i hjemmekampen mod Stenstrup IF.

Serie 2, pulje 4, Gislev IF-Stenstrup IF 6-2 (1-0)

Pointmæssigt var der noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Gislev IF efter mandagens opgør mod Stenstrup IF. Hjemmekampen endte med en 6-2-sejr og tre point til Gislev IF.

Sejren var den anden i sæsonen for Gislev IF i Serie 2, pulje 4.

Gislev IFs mål blev scoret af Frederik Krog (24 og 65), Mads Larsen (70. str. og 90) og Alexander Milland (86).

Efter hjemmekampen ligger Gislev IF nummer syv med syv point og en samlet målscore på 17-19 efter fire spillede kampe ud af 24. Stenstrup IF ligger sidst med nul point og en samlet målscore på 3-21.

Gislev IFs træner har følgende kommentar: - Vi får en fortjent sejr, hvor spillerne fulgte den taktik, der var lagt for dagen. Vi vidste, at Stenstrup ville komme løbe tør for luft, og ganske rigtigt, så var vi dem overlegne midtvejs i anden halvleg, udtaler Danny Pedersen.

Gislev IFs næste kamp spilles søndag den 15. september kl. 11:00 på hjemmebane mod Nyborg G&IF, der ligger nummer fem i rækken med ni point.

Stenstrup IF skal også på banen søndag den 15. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod Tårup IF, der ligger nummer 12 i rækken med nul point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Før konkurs i kemisagen: Købte båd, betalte private regninger og flyttede 11 biler over i nyt firma

Leder For abonnenter

Rygeforbud på boldbaner: Hvorfor er S, V og K så vattede?

Hvis man vil nå et bestemt mål, skal man nødvendigvis lægge konkrete planer for, hvordan man kommer derhen. Ellers når man ikke frem. Derfor gør Odenses radikale rådmand, Susanne Crawley Larsen, ret i at ærgre sig over, at et politisk flertal bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Konservative i kommunens økonomiudvalg i sidste uge nedstemte et forslag om at indføre et rygeforbud på kommunens boldbaner. For det er, som Crawley Larsen påpegede, uambitiøst at stemme forslaget ned: ”Og det flugter meget dårligt med, at vi har vedtaget den mest ambitiøse rygepolitik, hvor vi i 2025 skal have den første røgfri generation. Det kan blive svært at nå, når vi er så fodslæbende”, som hun sagde til avisen. Kommunen har en politisk vision om at få en røgfri generation i 2025 og et helt røgfrit Odense i 2030. Det er meget ambitiøse mål – ja, ligefrem overambitiøse, hvis man spørger den konservative rådmand Søren Windell. Det er imidlertid et faktum, at man er nødt til at tage meget ambitiøse initiativer, hvis man vil gøre sig håb om at indfri meget ambitiøse mål. Derfor var forslaget om tobaksfri boldbaner og et røgfrit Odense Stadion på sin plads. Og derfor var det indlysende, at Susanne Crawley Larsen i sidste uge meddelte, at hun vil fortsætte kampen mod rygningen. ”Man kommer til at høre fra mig igen”, sagde hun – og det kan man så, alt efter temperament, tage som en trussel eller et løfte. Sikkert og vist er det, at også Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og resten af byrådet er nødt til at forholde sig til den ambitiøse – eller overambitiøse – rygemålsætning. For hvis man virkelig vil gøre Odense til en røgfri by om blot 10 år, skal man stoppe med at sniksnakke og i stedet handle. For man er nødt til at tage langt mere omfattende initiativer end blot at foreslå et banalt rygeforbud på en boldbane. Og man er nødt til at opgive den vattede holdning, som de tre store partier i byrådet har lagt for dagen i denne sag. Sagen er, at Odense ikke bliver røgfri af sig selv. Og derfor må politikerne udvise mere mod, end de tre store partier i Odenses økonomiudvalg har gjort.

Middelfart For abonnenter

Storpolitik i strandkanten: Lodsejere fik afløb for frustrationer om Baltic Pipe

Fyn

'Groft uforsvarligt': Entreprenør-ægtepar fra kemisagen på vej mod konkurskarantæne

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];