Annonce
Middelfart

Gigtforeningens Oplysningskreds har jubilæum

Gigtforeningens Oplysningskreds har jubilæum. Genrefoto: Mia Harm Madsen

Middelfart: I 2018 kunne mange af Gigtforeningens Oplysningskredse fejre 25 års jubilæum, men i Middelfart måtte man vente på, at der blev bygget et varmtvandsbassin i forbindelse med det nuværende Sano. Gigtforeningens lokalkreds var derfor først klar til at starte en folkeoplysende kreds 17.maj. Bestyrelsen kom til at bestå af formand Kaj Viby, leder Kenneth Borup, Inger og Henning Jarnov og Maja Corvenius. Maja blev formand efter et halvt år, da Kaj Viby forlod posten, og der kom et nyt bestyrelsesmedlem.

Kenneth Borup var leder af GOK Middelfart i 23 år. Han har medvirket til udviklingen og samarbejdet med Gigtforeningen og senere at etablere samarbejdet med Dansk Oplysnings Forbund – DOF. Kenneth Borup sad i Middelfart Kommunes Folkeoplysningsudvalg i 12 år. Kenneth har selv haft gigt i 32 år.

I dag er skolen ledet af Tenna Aamann, formanden et Kurt Hestehauge, bestyrelsen består derudover af Inger Mortensen, Britta Bentien, Lisbeth Michelsen Nørgaard, Kirsten Leed, Hanne Isaksen.

Annonce

38 skoler

I dag findes der 38 GOK aftenskoler, og i 2018 havde de mere end 10.000 deltagere over hele landet gavn af de mange tilbud om varmtvands-undervisning og andre bevægelsesaktiviteter.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Boligminister vil ikke røre ved slagtilbud til dømte beboere i Odense-ghetto

Fyn For abonnenter

Ingrid modtog sin diabetes-diagnose over telefonen: - Jeg fik at vide, at der lå en recept på serveren

Annonce