Annonce
Bagsiden

Gigantgræskarhoveder skæres ud med motorsav

Den dansk-amerikanske trækunstner Malik Mebe skal arbejde sig gennem fire af de otte græskar, der deltog i DM i græskar. Foto: Tivoli
Nordens og Danmarks største græskar nogensinde skæres ud med motorsav. Det sker i Tivoli, hvis du skal over og hente inspiration til udskæring.
Annonce

Er du en af dem, der hvert år på denne tid spekulerer over, hvordan du skal udskære græskar på en ny og sjov måde? Så er der måske inspiration at hente de næste tre dage i en af det østlige Udkantsdanmarks største forlystelsesparker, Tivoli.

I morgen sætter den dansk-amerikanske trækunstner Malik Mebe, nemlig sin motorsav i skallen på det 970,4 kg tunge græskar, der for 14 dage siden vandt DM i græskar.

Det er det største græskar, der nogensinde er vejet i Norden, og det fjerdestørste græskar i Europa.


Det er det største græskar, der nogensinde er vejet i Norden, og det fjerdestørste græskar i Europa.

Fra artiklen


Annonce

Lys tændes på fredag

Udskæringen begynder i morgen og slutter på fredag, og undervejs vil Malik Mebe arbejde sig gennem fire af de otte græskar, der deltog i DM i græskar.

Hvad det helt præcis ender med, ved kunstneren ikke selv på forhånd, men resultatet vil kunne ses fra allehelgenaften, 31. oktober, når der tændes lys i Danmarks største græskarlanterner nogensinde.

I den forbindelse vil Bagsiden endnu en gang opfordre fynboerne til at prøve kræfter med at dyrke kæmpegræskar næste år. Det kan da ikke passe, at vor frodige moderø, Danmarks have, igen ikke er repræsenteret ved DM i græskar?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce