Annonce
Kerteminde

Giganettet er kommet til Langeskov

John Kristensen, der er formand for Langeskov Antenneanlæg, glæder sig over denne gennemgribende opgradering af det 100 procent foreningsejede net. Privatfoto
Langeskov Antennelaug har sammen med Stofa opgraderet kabel-tv nettet til ”Giganet”, så det frem over er muligt at få 1.000 Mbit internet.

Langeskov: Medlemmerne i Langeskov Antennelaug kan nu få endnu hurtigere internet, for Stofa har i samarbejde med foreningen opgraderet hele anlægget.

Det nye net er ikke kun en fordel for de medlemmer, der har brug for ultra hurtigt internet. Familier med børn, der streamer film og serier, spiller og surfer, vil tydeligt kunne mærke en forskel, lyder det i en pressemeddelelse fra Langeskov Antennelaug.

Alt foregår næsten elektronisk i dag, så vi er blevet dybt afhængige af at kunne være på nettet hele tiden. I dag er både smartphones, tablets og tv online, og internettrafikken stiger med 26 hvert år. Det stiller større krav til kapaciteten og styrken i kabelnettet, så derfor er giganettet mere end velkomment.

Opgraderingen til Giganet sker i samarbejde med foreningen. Salgsdirektør i Stofa, Jesper Kjelgaard forklarer i pressemeddelelsen:

- Det er vigtigt, at et samarbejde med Stofa styrker foreningen og medlemmerne. Derfor er det helt naturligt for os, at være med til at opgradere foreningens antenneanlæg, så medlemmerne i Langeskov bliver rustet til fremtiden. Opgraderingen er en fremtidssikring af foreningens infrastruktur, der vil sikre alle foreningens medlemmer tidssvarende tv og internet med bedre digitale oplevelser”.

John Kristensen, der er formand for Langeskov Antenneanlæg, glæder sig over denne gennemgribende opgradering af det 100 procent foreningsejede net.

Han fortæller, at der er blevet indgået en kontrakt med Stofa frem til 1. Januar 2027.

- Det opgraderede net fremtidssikrer medlemmerne og giver endnu bedre muligheder for brug af digitale tjenester, herunder et hurtigere og mere stabilt internet. Det er også værd at bemærke, at hele opgraderingen er sket på en absolut bæredygtig måde, da vi ikke har været ude og grave i diverse områder og fortov. Vi havde fiber og kabelnet nedgravet i forvejen, pointerer John Kristensen.

Han tilføjer, at Langeskov Antennelaug er den første antenneforening på Fyn, som kan tilbyde sine medlemmer op til 1.000 Mbit./mlfa

Medlemmerne af Langeskov Antennelaug skulle nu gerne opleve, at internettet bliver meget hurtigere. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce