Annonce
Sport

Giftig angrebstrio sender Barcelona på førstepladsen

Ander Gillenea/Ritzau Scanpix
Griezmann, Messi og Suárez stod for scoringerne, da Barcelona vandt 3-0 på udebane over Eibar.
Annonce

FC Barcelona er - i hvert fald midlertidigt - tilbage på førstepladsen i den bedste spanske fodboldrække.

Klubben fra den catalanske hovedstad sikrede sig lørdag eftermiddag tre point i udekampen mod Eibar, der blev besejret med 3-0.

Dermed overtager Barcelona tabellens øverste plads fra rivalen Real Madrid, der dog kan komme tilbage i front med en sejr over Mallorca senere lørdag.

Sejren over Eibar er Barcelonas fjerde på stribe i Primera Division, og kampen blev en succesoplevelse for den dyrt indkøbte forward Antoine Griezmann, som ellers har haft en lidt vanskelig start i sin nye klub.

Griezmann var pletten allerede efter 13 minutters spil, da han fra venstre side af banen fik frit løb, efter at en Eibar-forsvarer skvattede i græsset.

Den franske verdensmester fik god tid til at overveje sin afslutning og valgte at placere bolden med venstrefoden inden om den fremstormende målmand.

Kort efter pausen fik gæsterne videoannulleret en scoring, men det lod de sig ikke slå ud af og slog i stedet Eibar knockout med to regulære træffere inden for ni minutter.

Først vippede Griezmann bolden videre til en fri Lionel Messi, der gjorde det til 2-0. Og Messi stod midt i halvlegen for forarbejdet til Barcelonas tredje scoring, som Luis Suárez satte i et tomt mål bag Eibars udspillede målmand.

Dermed kom hele angrebstrioen på måltavlen på en dag, hvor de tre point aldrig var i fare.

Sejren bringer Barcelona op på 19 point efter ni kampe. Real Madrid har et point mindre og har spillet en kamp færre.

Yderligere to point efter finder man en tredje topkandidat, Atlético Madrid, der måtte nøjes med uafgjort 1-1 hjemme mod Valencia.

Diego Costa bragte ellers hovedstadsholdet foran på straffespark, men otte minutter før tid udlignede Dani Parejo med et flot frisparksmål for Valencia, der havde Daniel Wass med i hele kampen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Mand voldtaget på institution

Odense

Butikstyvene havde travlt i centrum

Annonce