Annonce
Middelfart

Gennemrodet hus og stjålne smykker: Indbrudstyve på spil igen

Arkivfoto: Martin Ravn

Nordvestfyn: I Middelfart og omegn har flere haft besøg af indbrudstyve de sidste to dage. Det viser Fyns Politis døgnrapport.

I Middelfart kom en eller flere ukendte gerningsmænd af sted med smykker fra en villa på Bogøvænget. Tirsdag eftermiddag i tidsrummet mellem klokken 15 og 18.45 blev et vindue i baghaven ved husets terrasse brudt op med et koben. Herefter har tyvene været rundt i stuen samt soveværelset.

På Fasanvej var tyvene også på spil tirsdag. Her var vinduet igen brudt op med et koben, hvorefter døren til terrassedøren kunne åbnes. Tyveriet er sket mellem klokken syv om morgenen og otte om aftenen. Tyven eller tyvene har været i hele huset, og flere skuffer blev fundet gennemrodet. Der var dog ikke stjålet noget.

I Asperup kom beboerne på Drejøvej hjem til et noget ubehageligt syn onsdag sen eftermiddag. Ruden i et værelsesvindue var knust, og på den måde havde den eller de ukendte gerningsmænd fri adgang til huset, som var gennemrodet, da beboerne kom hjem. Ifølge døgnrapporten er der ikke overblik over, hvad der er stjålet, men umiddelbart er alt stadig i huset.

Nørre Aaby gik heller ikke udenom onsdagens indbrud. Et hus på Kløvermarken var udsat for tyveri i løbet af dagen fra klokken ni til klokken 18. En rude til terrassedøren er knust med marksten. Umiddelbart er der ingen tegn på indstigning i huset, og der er heller ikke stjålet noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce