Annonce
Nyborg

Genbrugspladsen blev bestormet

Lørdag eftermiddag var der lang kø til genbrugspladsen, og hjemmeværnet hjalp til med at regulere trafikken på den ellers så øde vej i industrikvarteret. Foto: Mogens Rasmussen
Folk holdt i kø op til en halv time i weekenden for at komme med haveaffald og andet skrammel i Nyborg.

Nyborg/Ullerslev/Ørbæk: Hvis nyborgensere skal på genbrugspladsen, så skal det være i weekenden - også når der er corona-krise og mange er hjemme hele ugen.

Det må være konklusionen efter en lidt underlig uge på den genåbnede genbrugsplads på Lollandsvej i Industri Vest.

Da pladsen åbnede tirsdag efter at være lukket i flere uger, havde man frygtet et voldsomt rykind, og fire mand fra politihjemmeværnet stod klar til at hjælpe. Men der kom kun ganske gå borgere, og tilstrømningen var moderat lige frem til lørdag over middag.

- Fra lørdag middag og hele søndagen var der lang kø, og folk ventede i mellem et kvarter og en halv time på at komme ind på pladsen, fortæller direktør Erik Hansen, Nyborg Forsyning og Service.

- Men alle tog det roligt, og der var en god stemning, siger Erik Hansen, der selv var på pladsen i weekenden for at se, hvordan det gik.

Da Stiftstidendes udsendte havemand skulle af med noget affald lørdag eftermiddag, mistede han tålmodigheden og kørte hjem igen. Om søndagen skete det samme - på det tidspunkt gik køen fra indkørslen på Lollandsvej, rundt om hjørnet på Falstervej og helt ned til Alsvej.

Erik Hansen oplyser, at der ikke var kø på pladserne i Ullerslev og Ørbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce