Annonce
Middelfart

Genbrugsbutik tager nu imod med åbne arme hele døgnet

Containeren er opstillet ved siden af Middelfart Genbrugs butik på Langelandsvej 7 i Middelfart. Foto: Middelfart Genbrug
Middelfart Genbrug opstiller container, der er åben hele døgnet alle ugens syv dage.

Middelfart: Middelfart Genbrug har gjort det nemmere at aflevere genbrugelige effekter til deres butik på Langelandsvej 7. Der er opstillet en stor container ved genbrugsbutikken, og den er åben døgnet rundt alle ugens dage.

Middelfart Genbrug sender i pressemeddelelsen om det nye tiltag samtidig en stor appel til borgerne i kommunen:

- Vi tager meget gerne imod alle genbrugelige varer, da disse er grundlaget for genbrugsbutikkens drift og uddeling af overskud til velgørende og sociale formål. Mange er allerede begyndt at komme forbi med deres varer, hvilket vi siger mange tak for, lyder det fra bestyrelsesmedlem Torben Iversen.

Han fortsætter:

- I mange år har vi som genbrugsbutik kunnet hente genbrugelige ting på kommunens genbrugsplads, og det gav mange gode effekter, som kunne sælges i butikken til støtte for de organisationer, der arbejdes for. Denne situation er ændret markant, ved at kommunen har åbnet for, at alle i kommunen kan tage, hvad de har lyst til. Det giver ekstra foretagsomhed blandt krejlere og opkøbere, som henter en god del af deres omsætning på genbrugspladsen.

Annonce

50 frivillige

Torben Iversen fortæller, at Middelfart Genbrug hver eneste dag arbejder på at skabe en spændende genbrugsbutik i samarbejde med de mere end 50 frivillige, som yder en stor indsats til gavn for de organisationer, der modtager overskuddet fra butikken.

Overskuddet fra genbrugsbutikken går til lokale spejdere og til velgørende formål. KFUM's Sociale Arbejde bruger deres del af overskuddet til familielejr for misbrugstruede familier, mens FDF Vejlby/Strib og Middelfart bruger deres del på ture og lejre. Middelfart Y Mens Club sender deres del af overskuddet videre til andre gode formål efter ansøgning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce