Annonce
Middelfart

Genbrugsbutik med børnetøj har fået god start

Facebook er ikke nok. Derfor har Mødrehjælpen i Middelfart fået egen hjemmeside. Privatfoto

Mødrehjælpens genbrugsbutik i Østergade har fået en fin modtagelse siden åbningen først på året. Nu er butikken klar med nyt website.

Middelfart: Mødrehjælpen i Middelfart er klar med ny hjemmeside.

- Vi vil gerne i kontakt med så mange borgere som muligt, siger Else Marie Rask Larsen, der er formand for Mødrehjælpens lokalafdeling i Middelfart.

- Indtil nu har vi primært brugt Facebook til at fortælle om vore aktiviteter og vores Børnetøjsbutik. Men vi vil gerne længere ud. Erfaring viser, at det ikke er nok med Facebook. Med en hjemmeside får vi bedre mulighed for at signalere nogle af de værdier, som vi gerne vil være kendt for. Det er venlighed, imødekommenhed og andet.

Mødrehjælpen i Middelfart har forsøgt at udarbejde hjemmesiden moedrehjaelpen-middelfart.dk sådan, at den forhåbentlig ser godt ud på alle platforme, hvad enten det er computer, tablet/iPad og eller smartphone.

- Butikken har i øvrigt fået en god opstart, efter at vi i januar 2018 indviede Børnetøjsbutikken i Østergade. Butikken har fået en pæn start, og vi har modtaget utrolig mange fine ting. Det er vi meget taknemmelige for.

- Beliggenhedsmæssigt bor vi jo lidt i udkanten af handelsgaden, men placeringen er helt perfekt i forhold til parkering lige ved døren, og det gælder især, når der afleveres donationer, fortæller Else Marie Rask Larsen videre.

Erfaringer fra andre af Mødrehjælpens butikker viser, at det godt kan tage et til to år, før folk er opmærksomme på butikken og husker at aflevere børnetøj, legetøj og udstyr der i gængse genbrugsbutikker.

- En del er faktisk heller ikke klar over, at butikken er for alle. Vi vil gerne signalere blandt andet via vores nye hjemmeside og de mange billeder på siden, at vi har en meget fin butik med mange gode tilbud. Vi gør meget ud af, at det, vi sælger, er rent og pænt og ikke mindst er i orden. For eksempel kommer der intet i butikken, uden at det er vasket og rengjort.

- Vi har heldigvis rigtig mange gode frivillige, som driver butikken. Det er dejligt, at så mange er klar til at hjælpe til i en god sags tjeneste. Uden frivillige var det umuligt at drive en børnetøjsbutik. Det gør det muligt, at overskud fra butikken kan anvendes til netværks-skabende aktiviteter for børnefamilier.

- Hvis nogen får interesse for at blive frivillig og give en hånd med, hilser vi det mere end velkomment. Man kan bare henvende sig til mig eller i Børnetøjsbutikken, fortæller Else Marie Rask Larsen.

Mødrehjælpens butik i Middelfart ligger i Østergade 58www.moedrehjaelpen-middelfart.dk

middelfart.lf@moedrehjaelpen.dk

Meldingen fra Mødrehjælpens butik med børnetøj er, at varerne skal være i orden, når de sælges. Privatfoto
Butikken i Østergade ligger lidt udenfor handelsstrøget i Middelfart. Men gode p-forhold er en fordel, når private vil aflevere tøj og andet. Privatfoto
Annonce
Odense For abonnenter

Fyresedler og nul tiltro til letbanen på konkursramt butiksplads: - Jeg har ikke råd til at vente længere

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Gammelt Odense-firma solgt: Ny ejer har allerede ansat flere folk

Fyn For abonnenter

En anderledes bisættelse: Tak til præsten, der sagde nej - nu blev det helt rigtigt

Kerteminde

Dronning Margrethe hyldes på en af Europas flotteste golfbaner: Ukrainsk stjerne kommer i et meget flot selskab

Odense

- De prøver at overdøve hinanden: Naboerne har fået nok af høj musik i Odenses parker - vil tage drastiske metoder i brug

Nordsøen skal plastres til med energiøer og vindmøller for hundredvis af milliarder: - Det er en rigtig, rigtig god forretning, lover klimaministeren

Faaborg-Midtfyn

Bent er bekymret: Nu har vi kun den her brandhane - og hvad hvis der kommer en storbrand?

Nordfyn For abonnenter

Lene frygter, at hendes søn skal starte i skole for tidligt: - Jeg mener, han har godt af at være barn et år endnu i børnehaven

Efter fire mislykkede graviditeter: Nu lever Nicolai og Jannie af legetøj

Odense

- Sådan én har jeg sgu aldrig set før: Vaks zoo-gæst fik øje på noget, der hang fra tigeren - nu er dyrepasserne ham 'evigt taknemlig'

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

OB

Han insisterer på ikke at sige noget om sin situation nu: Bashkim Kadrii lover udmelding, når sæsonen er slut

Nyborg For abonnenter

Tog narko, terroriserede ekskæresten og kørte fra politiet: Mand idømt tre måneders fængsel

Erhverv

Jesper snedkererer millionresultat sammen: Har fordoblet overskuddet på et enkelt år

Annonce