Annonce
Middelfart

Genåbningsglæde i gågaden: - Vi har været spændte

Daniel Eis (midten), butikschef i Bog og Ide i Middelfart er begejstret for at genåbne, og han håber, at alle overholder restriktionerne, så man kan undgå endnu en nedlukning af butikslivet. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Mandag genåbnede butikkerne efter måneders nedlukning med balloner, handlende og smil på læberne.

Middelfart: - Det er fantastisk.

Så kort kunne butikschef i Bog og Ide i Middelfarts gågade egentlig opsummere det, da fyens.dk kom forbi mandag formiddag kort efter, dørene var slået op.

- Det har været nogle hårde måneder det her. Nu er vi bare glade for at kunne tage imod vores kunder, smile lidt til dem igen og byde dem velkommen og finde en god bog til dem. Det er det bedste, lød det fra Daniel Eis.

De fire ansatte i butikken havde været hjemsendt, siden restriktioner lukkede butikslivet ned i december. Men mandag morgen skulle de ikke vente længe, før de mærkede de handlendes tilbagekomst. Allerede ti minutter før åbningen stod de første kunder klar ved døren. Der skulle både byttes julegaver og købes printpatroner.

Daniel Eis fortalte, at de seneste dage havde gået med forberedelser til genåbningen.

- Vi har været spændte. Vi har lavet lidt om i butikken og glædet os til at åbne.

Annonce

Balloner i gågaden

Daniel Eis lagde heller ikke skjul på, at risikoen for en ny nedlukning er svær at ryste ud af baghovedet. Derfor håber han også, at folk vil gøre, hvad de kan, for at overholde restriktionerne - For eksempel mener han ikke, at man behøver at komme ned at bytte sine julegaver lige med det samme, da Bog og Ide har et års bytteret.

Middelfart Handel sørgede for, at gågaden i Middelfart mandag morgen var pyntet med balloner i anledning af genåbningen af butikkerne. Foto: Jonathan Møller Nielsen

- Vent lidt. De julegaver kan godt vente, for vi skal nok bytte dem. Og hold øje med, hvor mange vi er i butikken. Det er vigtigt at holde sig til restriktionerne, lød det fra butikschefen.

I anledning af genåbningen havde Middelfart Handel også gjort sit til at skabe en festlig stemning ved at sætte klaser af balloner op ned gennem gågaden. Ballonerne markerer samtidig de butikker, hvor man kan bruge de gavekort, som folk har kunnet købe for at støtte butikkerne under nedlukningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce