Annonce
Nyborg

Genåbning af genbrugspladsen: Mange pressefolk, få kunder

Genåbningen af genbrugspladsen i Nyborg foregik stille og roligt tirsdag morgen. Kun fire biler ventede på at komme ind med affald klokken 7.30, mens tre hold journalister og fire fra marinehjemmeværnet så til. Foto: Mogens Rasmussen.
Genåbningen af genbrugsstationen i Nyborg blev aldeles fredelig. Blot fire biler holdt i kø, da porten blev rullet op klokken 7.30. Til gengæld var politihjemmeværnet og pressen godt repræsenteret.

Nyborg: Hvis man havde forventet lange køer og tumult, da genbrugspladsen i Nyborg genåbnede tirsdag morgen klokken 7.30, blev man slemt skuffet.

Blot fire bilister - to af dem med trailer - holdt klar ved indgangen, da pladsen genåbnede efter et par ugers lukning.

Men begivenheden blev transmiteret dirkete på DR P4Fyn, mens TV2 Vejret fik optagelser i kassen til dagens vejrudsendelser. Som det fremgår var også Fyens Stiftstidende til stede med en enkelt søvndrukken journalist/fotograf.

Politihjemmeværnet havde fire mand på plads ved selve åbningen. De er blevet bedt om at være med til at regulere trafikken.

- Vores opgave er at sørge for, at trafikken herude ikke bliver alt for tung herude - altså lave trafikregulering, sagde Jesper Torbensen, kompagnichef i Nyborg.

- Jeg er faktisk ikke overrasket over, at der blot holdt fire biler, men politiledelsen har bedt os om at stille op, hvis det skulle gå galt. Og det er jo også svært at sige, hvordan det udvikler sig i løbet af dagen, så nu må vi se.

Hjemmeværnet er blevet bedt om at være til stede ved genbrugspladsen de næste tre dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce