Annonce
Middelfart

Genåbner med åbent hus: Nordjyder slår atter porten op i Ejby

Palle Mark Damgaard vil selv være i Ejby hver onsdag, indtil der bliver så travlt, at han kan sætte en fast mand på opgaven og holde åbent hver dag. Privatfoto
Efter at have ligget stille i godt et år kommer der igen liv i portfirmaet Crawford i Nørregade.

Ejby: Efter at have ligget stille i godt et år kommer der atter liv i portfirmaet Crawford i Ejby. Genåbningen markeres med et større åbent hus i Nørregade 146 i dagene 26.-28. april, hvor de nye ejere disker op med både vådt og tørt og særlige åbningstilbud til private og erhvervslivet.

Crawford har de sidste 20 år dækket det danske marked fra Aalborg og været repræsenteret med en afdeling i Ejby i mere end 10 år. Det nordjyske firma blev, efter at have været i økonomiske problemer, sidste år overtaget af CP Invest Holding, der ejes af Palle Mark Damgaard. Og det er ham, der nu sætter fuld turbo på aktiviteterne og blandt andet genåbner afdelingen i Ejby.

- Vi har masser af kunder på Fyn, så det giver rigtig god mening at genåbne i Ejby, forklarer Palle Mark Damgaard, der selv vil være at finde i den vestfynske stationsby hver onsdag.

Han forventer dog ret hurtigt at få så meget at lave, at han kan sætte en fast mand på opgaven. I øjeblikket har han 11 ansatte, som sælger og monterer Crawford porte i hele landet.

Crawford blev etableret i 1942 i USA, hvor det brød igennem som opfindere af ledhejseporten. Crawford-portene produceres i dag af den svenske industrikoncern Assa Abloy. Palle Damgaard har forhandlingen i hele Danmark.

- Crawford er et high-end produkt i både kvalitet og garantistillelser til både private og erhvervslivet, det er derfor ikke det billigste, men du finder næppe nogen bedre ledhejseport end vores, siger den danske direktør.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce