Annoncørbetalt indhold

Gavn din krop med den populære og gennem tiderne ofte anvendte terapiform

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I oplever alle at blive udsat for forskellige dufte på vores vej hver eneste dag. Nogle er rigtig rare og give en god oplevelse mens andre kan være knap så rare. Men faktisk kan dufte meget mere end blot give nydelse fra for eksempel en dejlig parfume eller noget lækkert mad eller negativ opmærksomhed fra eksempelvis for gamle madvarer. Dufte kan nemlig også være rigtig gavnlige for helbredet. Aromaterapi kan være meget gavnligt og samtidig være en stor nydelse for dem, der anvender den populære terapiform. Du kan kaste dig ud i oplevelsen og høre nærmere om de fordelagtige effekter herunder.


Annonce

En sensorisk oplevelse 

Det er ikke uden grund, at dufte er meget oppe i disse tider. Det ser nemlig ud til at dufte har en positiv indvirkning på os. En duft er en sensorisk oplevelse, som påvirker sindstilstanden. Den kan kaste os tilbage til vores minder fra barndommen eller en given situation, der har printet sig i os. Man kan opleve at dufte har en beroligende indvirkning på én på den måde, der gør, at den løfter humøret eller beroliger sindet. Faktisk er det en gennem tiden meget anvendt terapiform, som altså ikke kun har gavnet nutiden, men også vores forfædre har anvendt de gode og udbytterige effekter af aromaterapi. Du kan finde den duft, der gavner på netop de punkter, som du godt kunne tænke dig. For bare at nævne et lille udpluk af de gavnlige olier, så er der olier, der giver fornyet energi, skærper koncentrationen og gavner hukommelsen. Olierne kan også bruges til at sætte den helt rigtige stemning og rense luften i hjemmet.


Tilføj en god stemning til hjemmet

Måske holder du blot af duften af lavendel eller kunne godt tænke dig en ny frisk duft i hjemmet. Så er aromaterapi også en helt oplagt mulighed for dig. Der er ikke nogen, der ikke nyder godt af en god stemning og et afslappet hjem, så find endelig den duft, der falder i din smag. Få den helt rette oplevelse og effekt ud af dine dufte med en diffuser, der tilføjer noget lidt ekstra til stemningen også. Du kan finde forskellige diffusere med forskellige farve muligheder i lyset, som giver stemningen et ekstra nøk opad. De forskellige modeller i forskellige farver giver også en god mulighed for at finde en diffuser der passer ind i din indretning, så den kan stå fremme på hylden og blive anvendt efter behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.