Annonce
Kerteminde

Gastro Fyn og Thomas Pasfall laver picnic på Stokkebye Vingård

En fynsk picnic med fransk islæt blandt vinstokkene på Stokkebye Vingård tilbydes af Gastro Fyn og kok og restauratør Thomas Pasfall. Privatfoto
Annonce

Kerteminde: Lørdag den 17. august kl. 11-14 indbyder Gastro Fyn og kokken Thomas Pasfall i samarbejde med By Stokkebye til et besøg i vinmarkerne på Østfyn.

Thomas Pasfall vil samle råvarerne til en fynsk picnic, der bliver serveret i kombination med fortællingerne om By Stokkebye.

Jacob Stokkebye viser rundt i markerne og vineriet. Der skal smages på det hele. Hygge og gourmet bliver fællesnævnerne. Pasfall fylder picnickurvene med dejlige fynske råvarer, og Jacob Stokkebye åbner for sine vine.

Det er ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der står bag firmaet By Stokkebye og vingården.

Jacob Stokkebye er desuden stifter og direktør i Butler’s Choice i Kerteminde. Helle Stokkebye står for den daglige ledelse af vingården sammen med deres nyansatte vinmager, Tobias Nilsson.

Stokkebyes vin produceres efter økologiske principper. I stedet for at sprøjte med ukrudtsmidler, fjernes ukrudt maskinelt ved brug af traktor.

Når der høstes, sorteres og plukkes druerne ved håndkraft. På Stokkebye Vingård laves både hvidvine, mousserende vine og hedvine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce