Annoncørbetalt indhold

Garderobeskabe til arbejdspladsen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste større og mindre virksomheder har brug for garderobeskabe af mange anledninger. De kan bruges til mange forskellige slags formål. Der findes særlige modeller til både omklædningsrum, til skoler og til andet personale. Skabene er med til at skabe en sikker arbejdsplads. Man kan finde det helt rigtige inventar hos AJ-produkter. 


Annonce

Et metal garderobeskab kan være et klogt valg i mange henseender på forskellige arbejdspladser. Der er forskellige størrelser og modeller. Der er dem med skråt tag og dem med lige tag. Man kan vælge skabe med ben eller måske tilhørende bænk. Man finder derudover gode værkstadsskabe på hjul til værkstedet eller lageret.


Vælg skab efter behov 

AJ-produkter har et stort sortiment af skabe. Der er næsten ingen grænser for muligheder. Derfor kan man let vælge det rette skab alt efter rummets størrelse og facon. Der findes forskellige farver af skabe. Der findes skabe med lås. Til svedigt trænings- eller arbejdstøj kan man til fordel vælge et garderobeskab med udluftning.


Omklædningsskabe bruges ofte flittigt på skoler eller til personale i forskellige virksomheder. Dette skaber en tryghed samt sikkerhed. Ved at gemme sine ting væk i et aflåst skab, skal man ikke bekymre sig om særlige værdigenstande. Føler ens medarbejdere sig trygge på sin arbejdsplads, bliver udbyttet ofte en smule bedre. Derfor er det en win-win situation for alle parter.


Andet end blot garderobeskabe

AJ-produkter er eksperter indenfor kontorartikler og andet inventar til større eller mindre lagerhaller. De laver produkter af god kvalitet. Deres sortiment er stort, derved kan man være sikker på at finde lige præcis, det man mangler. Især til værksteder har de nogle særligt gode produkter. For eksempel finder man et værkstedsskab på hjul.


I et værksted kan man hurtigt ende ud i nogle lidt uvante positioner for kroppen. Det kan på sigt være nedslidende og hårdt for sine medarbejdere. Derfor kan man gøre det så behageligt som muligt. Det skal være nemt at komme til og rundt omkring. Derfor er det ret essentielt med gode arbejdsborde og muligheder.


Værkstedsskabe på hjul

For eksempel kan man hos AJ-produkter finde et værkstedsskab med hjul. De er bygget i modstandsdygtige materialer. De kan derfor modstå lidt af hvert. Det kan endda underlette og effektivere arbejdet. Alle værkstedsbordene passer hver især til forskellige behov. Derfor bør man undersøge AJ-produkter grundigt for at finde bedst mulig og passende løsning.


Hæve- sænkeborde er i den grad kommet højt på listen på de fleste ellers normalt stillesiddende arbejdspladser. Man er generelt begyndt at gå mere op i medarbejdernes ve og vel. Dette gøres ved at gøre jobbet mere aktivt. Dette kan være med til at forebygge mange skader og sygdomme. For eksempel har musklerne godt af at blive rørt en gang i mellem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.