Annonce
Middelfart

Garanter på Lillebælts ønske-ø

Omkring 880 mennesker fik sig en fin musikalsk aften sponseret af Middelfart Sparekasse. I aften er der fyldt igen i Lillebæltshallen.

ABBA, Pink Floyd og Carl Nielsen underholdt 880 glade sparekassekunder i en stoppet Lillebæltshal

MIDDELFART: Der var dømt giro 5500 Middelfart, da 880 mennesker i går var samlet i en propfyldt Lillebæltshal til Middelfart Sparekasses traditionsrige garantmøde.

De fremmødte havde på forhånd haft lejlighed til afgive musikønsker, og 15 kunder var så heldige at få deres sange valgt ud.

Numrene spændte lige fra Carl Nielsens Tågen lettertil Elton Johns Can You Feel The Love Tonight, og blev flot fremført af dirigent Christian Baltzers elegant klædte orkester og sangere fra Det Danske Musicalakademi.

Mens tonerne forplantede sig ud over de mange fremmødte, sørgede et diasshow med blomster og idylliske landskaber for den helt rigtige stemning i baggrunden.

Annonce

Stolte af afgang

Mens garanterne fik deres ønsker opfyldt på smukkeste vis, så kunne den lokale afdelingsdirektør, Claus Hansen knap ønske sig et bedre regnskab for år 2006.

Det var da også en ganske tilfreds mand, der gik på scenen, inden musikerne slog sig løs.

- Med det flotte resultat, kan jeg blot sige, at vi stadig, som hvert år, har givet mange penge ud til idræts- og foreningslivet i vores lokalområde, lød det fra Claus Hansen.

Kun den konkurrende Spar Nord kunne drysse lidt malurt i bægeret.

De har nemlig formået at "stjæle" en håndfuld af Middelfart Sparekasses ansatte.

Men selv det faktum fik Claus Hansen vendt til noget positivt.

- Vi er naturligvis stolte over, at vores medarbejdere er så attraktive for vores kolleger i branchen, forklarede afdelingsdirektøren.

Penge, penge, penge

Højdepunktet for sparekassekunderne var nu den sidste halvanden times tid, hvor orkesteret var på scenen.

Første stykke musik var i øvrigt en blanding af Pink Floyds Money og Abbas Money, Money, Money.

Mere passende kunne det næsten ikke blive.

I aften vil 700 nye kunder indtage Lillebæltshallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Find sammen om plastik

Det er den helt rigtige person, regeringen har sat i spidsen for den del af klimapartnerskabet med erhvervslivet, der handler om cirkulær økonomi, affald og vand. Camilla Haustrup Hermansen, fjerde generation af den fynske industrifamilie Haustrup, har som medejer af og direktør i Plus Pack i det daglige hænderne dybt begravet i virkelighedens verden, hvor det handler om at genanvende så meget plastik som muligt i produktionen af ny plastik. Det skriver Camilla Haustrup Hermansen om i dag i sin erhvervsklumme her i avisen og betoner, hvor vigtigt det er for erhvervslivet at genanvende materialer i langt større omfang, end det sker i dag. Ikke kun plastik, men alle mulige materialer. Hendes særlige pointe er, at grøn energi, som alle nævner som det vigtigste til at indfri målet om 70 procents reduktion af CO2-udledningen i 2030, slet ikke er nok til at sikre målet. Det er pinedød nødvendigt, at virksomheder bliver meget bedre til at genanvende materialer som for eksempel plastik. Plus Pack, der fremstiller emballage af blandt andet plastik, er allerede nået langt på det felt. Netop når det handler om plastik, virker det uforståeligt, at der ikke i de 10 fynske kommuner er etableret en fælles strategi for, hvordan vi sorterer og genanvender plastik. I serien "Fra bord til jord", som avisen bragte for knap to måneder siden, afdækkede vi, hvordan der eksisterer flere forskellige ordninger omkring sortering af plastik. Og i øens største kommune, Odense, der i disse måneder er ved at indføre en ny affaldsordning, skal der slet ikke sorteres plastik. Der arbejdes på en fælles kommunal ordning, hvori indgår et eftersorteringsanlæg, men det har tilsyneladende lange udsigter og kan tage tre-fem år, inden den er en realitet. Opfordringen herfra er, at der sættes turbo på en fælles ordning. Fyn kunne blive et eksempel for resten af landet på, hvordan det kan gøres. Og skulle det betyde, at det bliver lidt dyrere at komme af med sit skrald, er det en pris, der er værd at betale.

Annonce