Annonce
Assens

Ganske fornuftigt, men ...

Poul Erik Kristiansen. Arkivfoto: Privat/Poul Erik Kristiansen

Lokaldebat: Ganske fornuftigt budskab, når et nuværende byrådsmedlem for Socialdemokratiet, Sara Emil Baaring, i et avisindlæg ønsker mere cykelsti mellem Vissenbjerg og Skalbjerg.

Ambitionerne for en byrådspolitiker i Assens storkommune skulle dog gerne række lidt længere end bare til lige uden for ens egen baghave i Skalbjerg. Der er i hele Assens Kommune rigtig mange kilometer vej, hvor cykelstier ville gøre god gavn for de bløde trafikanter, både for de borgere der bor i lokalområderne, men i høj grad også for cykelturismen, og for at binde hele kommunen sammen.


Annonce

Det handler om en sammenhængende kommune og ikke bare om lokal sognerådspolitik.

Poul Erik Kristiansen.


Selv bor jeg i Glamsbjerg, hvor vi også godt kunne bruge flere cykelstier, specielt ved Koppenbjergsvinget, men som nuværende byrådsmedlem eller kandidat til det kommende kommunalvalg, skal man dog nok tænke lidt mere end bare lige lokal sognerådspolitik.

Der er et kæmpe behov for mere cykelsti overalt i kommunen, men da det hele, rent økonomisk, ikke kan laves på én gang, bør man selvfølgelig have en prioriteringsliste for kommende cykelstiprojekter klar, hvilket man så vidt vides allerede har, således at man, så snart staten udbyder midler til cykelstiprojekter, hurtigt kan byde ind med færdige projektforslag, også selvom de ikke bare lige ligger i egen baghave.

Det handler om en sammenhængende kommune og ikke bare om lokal sognerådspolitik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce