Annonce
Nyborg

Gang i nattelivet: Få en lille en på Molen

Skål på Molen. Benjamin Lassen Schmidt åbner nattested hos Café Apostrof og på molen udenfor. Foto: Mogens Rasmussen.
Benjamin vil have mere gang i nattelivet. Omdanner Café Apostrof til natklub, når maden er båret ud.
Annonce

Nyborg: Der kunne godt være mere liv i Nyborg ud på aftenen. Det mener 28-årige Benjamin Lassen Schmidt, og han har besluttet sig for at gøre noget ved det.

Midt i juli åbner han nemlig et nyt sted, hvor folk kan komme og hygge sig og få en drink. Ideelt set skulle stedet have åbent til ud på de små timer, men det må man jo ikke i øjeblikket på grund af corona-problemerne, så åbningstiderne bliver foreløbig fra klokken 21 til 24.

Det smarte ved Molen er, at Benjamin Lassen Schmidt ikke behøver at leje lokaler og bruge en masse penge på indretningen. Han laver nemligt sit nattested i Café Apostrof på havnen, og tager altså over, når serveringen af mad er ved at ebbe ud på den populære bistro.

Breno Sales Gorre, der er medejer på Café Apostrof, har selv tidligere forsøgt sig med et nattested i sin restaurant, men han har nu erkendt, at det ikke er muligt at gabe over så mange ting på én gang. Derfor samarbejdet med Benjamin Lassen Schmidt.


Vi har arbejdet sammen tidligere, og jeg ved Benjamin er en kreativ fyr.

Breno Sales Gorre, medejer af Café Apostrof


- Vi har arbejdet sammen tidligere, og jeg ved, Benjamin er en kreativ fyr, siger Breno Sales Gorre.

Molen bliver en slags natklub, hvor man kan mødes over en cocktail eller anden drink - i øvrigt også over alkoholfrie drinks, hvis man er til det. Når vejret tillader det, bliver der også gang i den på cafeens udearealer, der jo ligger på havnemolen.

Der bliver åbent på Molen torsdage, fredage og lørdage fra klokken 21 til 24. Første gang fredag den 17. juli.

Benjamin Lassen Schmidt har tidligere været aktiv i Nyborgs natteliv - senest med dansebaren Bar 5 ved Dronningensvej, der lukkede i 2018. Han har også været med i andre diskoteks-projekter i de samme lokaler i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce