Annonce
Nyborg

Gang i gaden sætter sig på Gl. Torv

Central plads i Nyborg vil være spærret af, når Fyens Stiftstidende/Lokalavisen Nyborg er med til at arrangere stor aktivitetsdag for både store og små lørdag 5. oktober.
Annonce

Nyborg: Det ser endnu engang ud til, at vejrguderne er med os.

Det tegner nemlig til en dag med høj solskin, når Nyborg Kommune i samarbejde med Fyens Stiftstidende/Lokalavisen Nyborg, Nyborg Handel og Visit Nyborg arrangerer Gang i Gaden lørdag 5. oktober klokken 10-13.

Den store aktivitets- og sundhedsdag er denne gang flyttet til Gl. Torv og Mellemgade, der vil være spærret af for at give plads til et sandt overflødighedshorn af indslag og aktiviteter, som du kan tage del i sammen med resten af familien.

Måske har du allerede læst om arrangementet i Lokalavisen Nyborg eller på www.lokalavisennyborg.dk og er begyndt at glæde dig. Med god grund.

Dagen byder blandt andet på et gensyn med det populære klatretårn, muligheden for at spille streetfodbold på en oppustelig bane, basketlege og roning. For slet ikke at tale om sundhedseksperimentariet, hvor man - ligesom de foregående år - kan få testet sin viden om sund kost, motion og rygning og gå derfra med en gratis madpakke og/eller en præmie.

Det er også her, du kan møde de lokale natteravne og prøve promillebanen iført særlige briller, der driller.

Årets udgave af Gang i Gaden har desuden en hel stribe nye tiltag på programmet. Som for eksempel Tour de Nyborg - et cykelløb i Nyborgs centrum for børn i alderen 6-9 år arrangeret af Nyborg Cykleklub med start fra Gl. Torv klokken 10.

Du kan også prøve parkour, yoga og qigong for hele familien. Eller hvad med at deltage i en af de mange forskellige danseworkshops, hvor børn, unge og forældre kan prøve at danse alt fra hiphop til Fortnite.

Når man har tørret sveden af panden, kan man frem til klokken 13 deltage i et særligt QR-kodeløb arrangeret af en 8. klasse på Danehofskolen, hvor der mulighed for at vinde fine sponsorpræmier.

Har du selv et godt tip til, hvordan vi alle kan leve lidt sundere og dyrke mere motion i en travl hverdag, eller ros/ris til artikelserien "Sund i Nyborg" - så kig forbi avisens egen bod på Gl. Torv.

Serien fortsætter i øvrigt i de kommende dage og uger, hvor vi blandt andet vil se nærmere på udvalget af mad i kommunens mange idrætshaller og forsøger at tage temperaturen på nyborgensernes mentale sundhed.

Parkour er en af de mange aktiviteter, som man kan prøve kræfter med lørdag den 5. oktober på Gl. Torv. Det er fjerde år i træk, at Fyens Stiftstidende/Lokalavisen Nyborg er med til at arrangere Gang i Gaden. Derudover består arbejdsgruppen denne gang af Nyborg Kommune, Nyborg Handel og Visit Nyborg. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce