Annonce
Kerteminde

Gang i fodboldbenene i Langeskov: 600 ungdomsspillere, 190 kampe og 331 mål

Privatfoto

Langeskov: For 45. gang blev der i weekenden afviklet indendørsfodboldstævne i Langeskov Hallerne.

Til stævnet, som Langeskov Idrætsforening arrangerer i samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov, deltog omkring 600 ungdomsspillere fra flere forskellige, fynske fodboldklubber. Der var mødt rigtig mange tilskuere op både lørdag og søndag. Det bidrog til, at der kom en god og intens stemning fra et engageret publikum, fortæller arrangørerne.

Stævnet bød på masser af gode sportslige præstationer og meget tætte opgør. Der blev spillet 190 kampe og scoret 331 mål under stævnet.

Der blev uddelt biografbilletter, gavekort til franske hotdog med sodavand, tasker, medaljer og drikkedunke fra Sparekassen Sjælland-Fyn. Derudover uddelte Langeskov IF spurtpræmier til alle hold. Overrækkelse af præmier til spillerne blev begge dage foretaget af Sparekassen Sjælland-Fyn, Langeskov, der var til stede med filialdirektør Jørgen Overgaard Schou, souschef Ulla Lebech, kunderådgiverne Karina Sandmark Thorhøj og Jørgen Henrik Nielsen samt kundemedarbejder Merete Janbæk Pedersen.

Annonce
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod hende

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

Frederik Barfoed: - Når det skal gå stærkt, kan vi være nødt til at parkere på fortovet

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce