Annonce
Bagsiden

Gammelheder: Det skete i dag for 12 år siden ...

Fyens Stiftstidende 30. oktober 2007.

I dag: ... er det 12 år siden, avisen kunne bringe en nyhed fra egen have. Per Westergård var ansat som ny ansvarshavende chefredaktør på Fyens Stiftstidende som afløser for Egon Tøttrup.

Per Westergård kom til Banegårdspladsen i Odense fra en stilling som ansvarshavende chefredaktør for Midtjyske Medier - herunder Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis.

Han er behagelig og taler i øjenhøjde til folk. Han er selvsikker, troværdig og har gennemslagskraft, lød skudsmålene om Per Westergård fra nogle af de personer, avisen havde talt med. Den nye chefredaktør var sikker på, at betalingsavisen ville overleve.

- Dem, der har sværest ved at klare sig, er de medier, der er for langsomme og ikke dybe nok. Det er nødvendigt at være mere målrettet og udnytte de forskellige medieplatforme og kanaler alt efter, hvor efterspørgslen er, forklarede Stiftens nye journalistiske førstemand.

Per Westergård tiltrådte sin nye stilling 1. februar 2008 og blev i jobbet til april 2016. /SP

Gammelheder er evigt uaktuelle nyheder fra vores avisarkiv. Som abonnent har du gratis adgang til alle fynske nyheder tilbage til 3. januar 1772. Søg via e-avisen på Fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce