Annonce
Sydfyn

Gamle madrester, snavs og slimede belægninger: Bageri får 10.000 kroner bøde og sur smiley

Gerners Bageri i Svendborg fik en sur smiley og bøde på 10.000 kroner, da fødevarestyrelsen lagde vejen forbi til kontrolbesøg den 23. april. Arkivfoto.
Gerners Konditori på Nyborgvej i Svendborg havde ikke hygiejnen i orden, da fødevarestyrelsen var forbi bageriet sidst i april. Derfor har bageren nu modtaget en bøde på 10.000 kroner og den tredje sure smiley på seks år.

Svendborg: Madrester på væggene, skidt og snavs i kølerummet og skimmellignende vækst i vindueskammen.

Gerners Bageri på Nyborgvej i Svendborg fik en sur smiley, da fødevarestyrelsen lagde vejen forbi til kontrolbesøg den 23. april og kunne konstatere, at der var produktrester, spind og skimmellignende vækst rundt omkring på borde, maskiner og vinduer. Også i bageriets kælder var den gal, hvor en ismaskine havde slimede belægninger. Det skriver TV2/Fyn.

Den dårlige hygiejne kommer til at koste bageriet en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley, men ifølge bager Gerner Pedersen er der intet i vejen med rengøringen på bageriet.

- Det er bare melstøv, lidt chokoladerester på kanten af vores kar og en ismaskine, som vi ikke har brugt i lang tid. Det er alt sammen petitesser, hvis du spørger mig, fortæller han til TV2/Fyn.

Det er ikke første gang, at bageriet modtager en sur smiley. I 2015 blev der fundet mug på nogle gummilister til en fryser og en ismaskine, der ikke var rengjort, og også i 2013 blev der fundet mug i konditoriet.

Gerner Pedersen har modtaget en bøde på 10.000 kroner og fortæller til TV2/Fyn, at man har gjort grundigt rent siden besøget.

- Vi har tørret det hele af og gjort rent. Og jeg har snakket med rengøringspersonalet om, at alt skal have en ekstra tur, fortæller bageren til TV2/Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Milano venter på Eriksen-pressemøde

Odense

GoMore-direktør om humanister i erhvervslivet: - Virksomhederne er ligeglade med, hvor folk kommer fra

Annonce