Annonce
Sport

Gamerhold i landsby vokser: Medlemmer rejser fra Odense og Svendborg

OSG-Gamers' klubdage fylder bordene i Ore Sogn Gymnastikforenings klubhus. Foto: Martin Dufresne

OSG-Gamers fra landsbyen Mejlskov fordoblede i løbet af de seneste måneder antallet af computerglade, unge medlemmer. Nogle kommer langvejsfra, og nu har klubben t-shirts med logo på.

Mejlskov: Computerspillenes indtog i sportsverdenen fortsætter med at vokse i popularitet. Også på Nordfyn hos det lokale hold fra Mejlskov, OSG-Gamers.

Siden avisen talte med den frivillige initiativtager Martin Dufresne om opstarten af holdet, er klubbens medlemstal steget fra ti til 24 medlemmer.

- De fleste af medlemmerne kommer fra lokalområdet. Men vi har også medlemmer fra Otterup og Morud, og endda Odense og Svendborg, fortæller Martin Dufresne.

I øjeblikket holder OSG-Gamers en klubdag hver måned, hvor unge drenge og piger i alderen 10-18 år mødes, højreklikker og tastaturtrykker sig gennem Fortnite, Mindcraft, CS:GO og andre computerspil i flere timer. Planen er, at holdet skal spille nogle kampe for sjov mod andre klubber.

- Vi har prøvet at finde andre klubber, foreninger eller LAN-partys, som kan stille hold i CS:GO. Men det har været svært, lyder det fra initiativtageren.

Annonce
Hvem sagde holdtrøjer? Foto: Martin Dufresne

Logo på trøjer

Indtil videre har OSG-Gamers holdt tre klubdage, og fire har de planlagt over vintersæsonen. Næste gang bliver 19. januar, hvor der på nuværende tidspunkt kun er 15 tilmeldt arrangementet ud af 30 mulige. Man tilmelder sig via osg-gamers.dk.

Gamerklubben går op i, at der bliver motioneret i de mange pauser, og at der fokuseres på digital dannelse og holdånd. Klubben har også fået lavet trøjer og krus med klublogoet på. Og uden opbakningen ville alt dette ikke kunne lade sig gøre.

- Uden hjælpen fra forældre og lokalområdet ville det ikke være muligt at skabe OSG-Gamers. Men heldigvis ser det ud til, at opbakningen vokser, afslutter Martin Dufresne.

Hvem sagde holdkrus? Foto: Martin Dufresne
I det månedlige arrangement er der indlagt tid til at komme ud og røre sig. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce