Annonce
Nordfyn

Galleri Huset Knægt: Fernisering med øko-vine og jazz

Da der i begyndelsen af juli var fernisering på den første udstilling i Galleri Huset Knægt, silede regnen ned. Forhåbentlig er vejret mere venligt, når der 1. august igen er fernisering med vinsmagning i galleriets have. Arkivfoto: Betty Rasmussen

Bogense: Lørdag den 1. august er det skiftedag i Galleri Huset Knægt i Østergade. I hvert fald hvad udstillingen af malerier angår.

På den første dag i den sidste sommermåned er der klokken 14.30 fernisering på en udstilling af den århusianske billedkunstner Lars Kristian Hansen, der dermed afløser galleriets første udstiller, Lisbeth Ellinor.

I en pressemeddelelse om den nye udstilling får Lars Kristian Hansens malerier blandt andet dette skudsmål: "Hvert værk har sin nerve, sit eget moment og sin egen fortælling. Kompositionerne bevæger sig fra voldsomme følelsesudladninger til dybereliggende kræfter og videre til skrøbelige fine strøg."

Annonce

Før han blev kunstner, har Lars Kristian Hansen blandt andet arbejdet som ergoterapeut inden for psykiatrien, men nu er han en anerkendt kunstner og undervise også andre billedkunstnere.

Ved ferniseringen bliver der også mulighed for at smage på økologiske, italienske vine, når vinimportør Italian Wines retter an til vinsmagning i galleriets grønne have, mens årets jazztalent 2018 Casper Tovgaard Christensen spiller i gårdhaven.

Udstillingen af Lars Kristian Hansens malerier kan ses hele august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Må sige nej til sejlere med motorproblemer hver dag: Per og de andre på værkstedet knokler fra 04.30 til 22-23

Annonce