Annonce
Odense Bulldogs

Galansky tog sig en slapper i tredje periode

Odense Bulldogs' Shawn O'Donnell pyntede på cifrene i Herning ved at reducere til 6-1.  Foto Birgitte Carol heiberg
Bulldogs tabte 7-1 i Herning efter en skuffende første periode, der blev tabt 4-0 mod et amputeret hjemmehold.
Annonce

ISHOCKEY: Bulldogs slås videre for at efterlade enten Rødovre eller Herlev under sig i ligaen og dermed nå med i slutspillet engang til foråret - hvis der kommer noget forår.

Men saften var forsvundet lidt i udekampen tirsdag aften i Herning, hvor Blue Fox i løbet af første periode lagde fundamentet til en sikker 7-1-sejr.

Bulldogs-defensiven så anløben ud i første periode, som hjemmeholdet vandt 4-0.

Efter 6-0-scoringen straks i begyndelsen af tredje periode valgte den stære Bulldogs-keeper Tadeas Galansky at tage resten af perioden fri, fordi Blue Flox-scoringen kom, da fynboerne var i overtal.

Herning var ellers uden syv spillere på grund af skader, corona med mere, men havde alligevel 36-21 i skudstatistikken og kun seks udvisningsminutter mod Bulldogs' 14.

Ved 6-0 pyntede Shawn O'Donnell til 6-1, da han smart tæt under mål drejede pucken ind.

Fredag spiller Bulldogs hjemme mod mestrene fra 2018, Aalborg Pirates. Bulldogs har nu ni point - et halvt mere end Rødovre, der dog har spillet to kampe mindre end odenseanerne. Herlev har to point mere end Bulldogs for en kamp færre.

Annonce

Mest læste

Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce