Annonce
Bulldogs

Galansky måske til Bulldogs: Alle kontraktforhandlinger sat på stand-by

Tadeas Galansky kan være på vej tilbage til Odense Bulldogs. Arkivfoto: Robert Wengler.
Mens Odense Bulldogs har sat alle kontraktforhandlinger på stand-by, synger fuglene om en genforening mellem Bulldogs og Tad Galansky. Sportschef Henrik Benjaminsen har ingen kommentarer.

ISHOCKEY: Det har simret i kulissen i det odenseanske en del halve og hele døgn, og nu tager rygtestrømmen til - den tidligere Bulldogs-klassemålmand Tad Galansky er på vej tilbage til Odense.

Bulldogs-ledelsen har i nogle sæsoner med tydelige sportslige konsekvenser kørt en nødvendig sparekurs, men der er åbenbart plads til nogle målrettede investeringer i klassespillere.

Først blev forward-trumfen Dale Mitchell hentet tilbage fra Tyskland, og nu skulle Tad Galansky, der i to sæsoner har vogtet målet for Frederikshavn White Hawks, være på vej.

Sport Fyn erfarede rygtet for nylig, og nu er det taget op af Hockeymagasinet.dk, der skriver:

- Det skulle også være sikkert, at Tadeas Galansky skifter til Odense Bulldogs, som vi skrev om i går, og at det er på en to-årig kontrakt.

Tjekken spillede for Bulldogs i sæsonerne 2015/16 og 16/17. Han har kontraktudløb i Frederikshavn efter denne sæson, men har over for Hockeytinget.dk bekræftet, at han bliver i Danmark.

Sportschef i Bulldogs, Henrik Benjaminsen, siger om rygtet:

- Det har jeg ikke nogen kommentar til.

Annonce

Forhandlinger på stand-by

Odense Bulldogs har flere spillere på plads for næste sæson, men Bulldogs' fans skal ikke regne med at høre mere om nye spillere eller forlængelser det næste stykke tid.

- Verden er jo lidt et usikkert sted lige nu, så - ligesom flere andre klubber i ligaen - har vi i respekt for situationen ikke tænkt os at melde flere spillere ud lige foreløbig, og vi forhandler heller ikke lige nu. Tingene er sat på stand-by, siger Henrik Benjaminsen.

- Ingen ved, hvornår vi kommer i gang med at spille igen, og samtidig kan vi jo risikere at miste sponsorindtægter til næste sæson, og det er for tidligt at vurdere, hvor vi ender henne, tilføjer han.

- Vi afventer og ser, hvad der sker. Vi bliver nødt til at kende vores budgetter før vi kan forpligte os til flere aftaler, lyder det.

Men ifølge sportschefen kan Bulldogs godt tåle at gå og vente, før klubben melder mere ud.

- Vi har allerede en god mængde spillere på kontrakt. Vi har været tidligere ude end så mange andre. Så det haster ikke med at få flere spillere på kontrakt, siger han.

Mange af klubbens spillere var blevet lovet kontraktforhandlinger, når sæsonen var slut, men det må nu vente på grund af corona-krisen.

Det gælder også udlændinge som Brock Beukeboom og Jack Walker, men de må vente med eventuelle kontraktforhandlinger en tid endnu.

- I forhold til de udenlandske spillere, så er markedet internationalt jo faktisk kollapset (på grund af corona-krisen, red.), men jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal finde de udenlandske spillere, vi skal bruge til næste sæson, siger han og tilføjer:

- Det afhænger også af, hvordan markedet i resten af Europa bliver.

Cowley takker af

En af dem, der dog helt sikkert ikke er at finde i en hvid Bulldogs-trøje til næste sæson, er målmand Evan Cowley.

Canadieren lagde søndag en håndfuld billeder på Instagram med teksten:

"Mange tak Odense. Det var en sæson fyldt med modgang, men det var et privilegium at spille sammen med nogle fantastiske mennesker og bo i Danmark."

Sportschef Henrik Benjaminsen bekræfter nyheden overfor Sport Fyn.

- Ja, det kan jeg godt bekræfte. Han kommer ikke tilbage til Odense, lyder det.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Sundhedsmyndigheder: Vi har respiratorer, senge og personale nok til alle coronapatienter

Annonce