Annonce
Sport

Gaarde: Vores ambitioner kan kræve indkøb

Skal AaB spille med i toppen, skal der skal ske noget i truppen. Det vurderer både spillere og sportsdirektør.

Annonce

Nicolaj Thomsen ser ud til at blive solgt, og for både Nicklas Helenius og Thomas Enevoldsen er AaB-fremtiden lige nu usikker, da de begge spiller på lejekontrakter.

I det hele taget er listen er lang over afgange og mulige afgange i AaB.

- Vi har sagt farvel til mange spillere indenfor det seneste års tid. Der er mange spørgsmålstegn, og det er ikke noget, man kan lide som spiller.

- Der er ingen tvivl om, at jeg håber, at klubben vil have nogle ind, siger Kasper Risgård, der selv vil blive og forsøge at spille AaB op i toppen af dansk fodbold igen.

Sportsdirektør Allan Gaarde har dermed fået en direkte opfordring fra sin spiller, og han er ikke sen til at give svar på tiltale.

- Der vil helt sikkert ske noget, og der vil sandsynligvis ske noget både på ind- og udsiden. Vi har stadig ambitioner om at være med i toppen af dansk fodbold, og det kræver sandsynligvis indkøb, siger Allan Gaarde.

Han siger dog i samme åndedræt, at der ikke er forventninger om den store svingdør, og at truppen i forvejen har masser af talent.

Allan Gaarde håber også, at både Helenius og Enevoldsen bliver hos nordjyderne, når deres lejeperioder udløber.

- Jeg ser gerne, at Helenius og Enevoldsen spiller i AaB igen næste år, og de ved begge, at der fra vores side er interesse for at holde på dem, siger Allan Gaarde.

Også Aab-anfører, Rasmus Würtz, fornemmer, at der er nyheder i vente.

- Ingen tvivl om, at der kommer til at ske et eller andet. Generelt synes jeg, vi har en god base, men hvis vi skal helt op og blande os, skal der spædes lidt til, og jeg håber, vi skal helt op og blande os, for det skal være vores ambition, siger Rasmus Würtz.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce