Annonce
Kerteminde

Gør noget og gør det sjovt: Tre ting Henrik og Michael har lært af deres pop-up butik

Lidt godt humør har aldrig skadet, og det er der i hvert fald rigeligt af i Henrik Madsen og Michael Nielsens pop-up butik i Langeskov Centret. Foto: Helle Nordström
For Henrik Madsen og Michael Nielsen var det helt nyt at drive tøjbutik, da de for en måneds tid siden begyndte at sælge børne- og ungdomstøj i Langeskov Centret.

Selvom både Michael Nielsen og Henrik Madsen er erfarne herrer, så var det at drive tøjbutik noget helt nyt for dem begge, da de for en god måneds tid siden  åbnede pop-up butik. Michael Nielsen har været brugsmand og nu i fire år drevet sin egen Café. Henrik Madsen driver et reklamebureau, et ejendomsfirma og en frisørsalon.

At springe spontant ud med en tøjbutik, det var imidlertid nyt for dem begge, og det har givet nogle nye erfaringer, som de her deler med læserne:

1 Højt humør

- Man når langt med højt humør. Folk vil gerne ind i en butik, hvor de kan småklukkende derfra, forsikrer Michael Nielsen.

2 Kast dig ud i det

Nogle gange skal man bare kaste sig ud i noget, er Henrik Madsen og Michael Nielsen enige om.

- Det tog os ikke 10 minutter at beslutte at gribe den her mulighed. Vi nåede ikke engang at drikke en kop kaffe, griner Michael Nielsen.

3 Stå ved det

- Man skal stå ved det, man kaster sig ud i, påpeger Henrik Madsen:

- Når man har siddet her en tretimers vagt og der ikke har været et øje, så skal man lige hanke op i sig selv. Det har heldigvis hjulpet, at vi nu ikke længere er nødt til at henvise kunder til bagdøren, men må lukke dem ind af hoveddøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce