Annoncørbetalt indhold

Gør indkøbene nemmere med frugt og grønt leveret til døren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Frugt og grønt leveret til døren gør livet nemt

Hvis du også har travlt i hverdagen, så gør dit liv nemmere, og få leveret lækker og frisk frugt og grønt til døren. Med vores Frugtkasser og Grøntkasser kan du nemt få årstidens frugt og grønt til dit dørtrin, og spare masser af tid på at købe ind. Levering af frugtkasser og grøntkasser er en god løsning til den travle familie.

Annonce


Udfordr dig selv i køkkenet med vores Frugtkasser og Grøntkasser

Det er ikke altid lige nemt at finde på retter til aftensmaden, men FrugtKurven kommer dig til undsætning! Med vores Frugtkasser og Grøntkasser sprængfyldt med frisk frugt og sprøde grøntsager, har du de bedste forudsætninger for at lave lækker og sund mad til dig, og din familie. Uanset om du er til traditionelle danske retter, eller gerne vil kokkerere noget inspireret fra fjerne himmelstrøg, så kan du gøre det med vores store udvalg af spændende grøntsager og lækre frugter. Hos FrugtKurven kan du selv bestemme størrelsen på din Frugtkasse eller Grøntkasse – så den passer perfekt til dig og din familie. Indholdet i vores Frugtkasser og Grøntkasser til døren privat bliver udvalgt og blandet af FrugtKurven, og består af et forskelligt udvalg af frugter og grøntsager ved hver levering.


Et stort udvalg sikrer at du altid får en spændende Frugtkasse og Grøntkasse

Med det store udvalg af lækre grøntsager og frugter hos FrugtKurven kan du helt sikkert finde det frugt og grønt, som du har lyst til. Vores Frugtkasser og Grøntkasser er smarte kasser der er nøje udvalgt og pakket af Frugtkurven, helt uden abonnement. Ønsker du selv at vælge præcis det indhold som du gerne vil have i kassen, så kan du vælge bland selv grønt, hvor du kan tilføje det du har lyst til. Frugtkasser og Grøntkasser er populære af en årsag, og mange danske familier nyder allerede godt af det store udvalg, og den tid de sparer på at købe ind. Brug i stedet tiden på at hygge jer sammen i køkkenet, og lav lækre retter med dejlige og friske ingredienser leveret lige til jeres dør.


Find alt hvad du skal bruge til sunde måltider og lækre snacks

Hos FrugtKurven gør vi en ekstra indsats for at kunne forsyne dig og din familie med de mest friske og sprøde frugter og grøntsager – så er det op til dig at lave lækre retter ud af dem! I vores store udvalg af frugt og grønt kan du, ud over de populære Frugtkasser og Grøntkasser, også finde grøntsager og frugt enkeltvis. Vores lækre salater, grøntsager og frugter kommer fra både danske og udenlandske landmænd som gør sig umage med at gro de bedste grøntsager til dit middagsbord. Er du på udkig efter lækre og sunde snacks, så har vi desuden et udvalg af blandt andet sprøde nødder, tørrede frugter, dadelkugler og Frugtmuffins. Så kan du nemt give børnene sunde og lækre snacks med i madpakken, og sørge for at du ikke går sukkerkold på kontoret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.