Annoncørbetalt indhold

Gør haven sommerklar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er snart ved at være sommer, hvilket betyder, at haven måske trænger til en kærlig hånd. Der findes ikke noget bedre end at tilbringe en varm sommerdag ude i ens egen flotte og vedligeholdte have. Og det er endnu bedre, hvis der er blevet lavet et nyt projekt derude, som man kan nyde hele sommeren. Måske har du ikke selv overskuddet eller kompetencerne til at ordne haven eller et nyt projekt, selvom det er hyggeligt. Så det er godt, at du kan hente hjælp hos en anlægsgartner, som for eksempel kunne være de stolte svende. I denne artikel kan du læse mere om, hvad en anlægsgartner kan hjælpe dig med i forhold til haven.


Annonce

Service

Hvis haven trænger til en kærlig hånd inden sommer, og du ikke har overskuddet til at give den det, kan du få hjælp til en helt almindelig omgang service. Dette indebærer for eksempel plæneklipning, beskæring af hække og træer og plejning af blomster. Det er de små ting, som bare skal gøres, for at haven står knivskarpt til sommer. Ting som også er med til at gøre, at man nyder tiden fuldt ud i haven. For det er bare dejligere at være der, når alting ser nydeligt ud.


Pleje

Selvom mange nok ville ønske det, så er det ikke nok med én service. En anlægsgartner som de stolte svende hjælper også med den efterfølgende pleje. Det indebærer igen beskæring af træer, buske, blomster og klipning plænen.


Det nye projekt

Haven mangler måske en ny terrasse, som sommeren kan nydes på. Dette kan en anlægsgartner som de stolte svende hjælpe dig med. En ny terrasse kan give helt nye muligheder til haven. Det kan den, fordi terrassen er det perfekte samlested for familien om sommeren. Den kan både bruges til at tage sol, spise og grille. Det er svært at anlægge en terrasse selv, og derfor kan det også være en god ide at hente hjælp hos en anlægsgartner til dette formål.


Du er sikker på kvalitet

Hvis du henter hjælp hos en anlægsgartner som de stolte svende, sikrer du dig, at der bliver gjort et ordentligt stykke arbejde af høj kvalitet. De arbejder med det hver dag og er derfor specialister inden for området, så du er garanteret et godt resultat.


Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på, hvad firmaer som de stolte svende, kan hjælpe med. Du skal huske på, at det er helt i orden, hvis du ikke selv har overskuddet eller evnerne til at gøre haven sommerklar.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.