Annonce
Assens

Gør en god handel: Uddannelsestilbud flytter - og sælger ud

FGU i Vissenbjerg, den tidligere Fugleviglund Produktionsskole, flytter pr. 1. august sammen med afdelingen i Glamsbjerg. Arkivfoto: Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Vissenbjerg: FGU FYN Vissenbjerg er på vej til at flytte ud af den tidligere produktionshøjskole Fugleviglund på Lergyden 38 i Vissenbjerg.

Derfor åbner elever og medarbejdere dørene og holder flyttesalg lørdag 6. juni fra klokken 10 til 14.

Det er ikke borde og stole, der bliver solgt ud af, men derimod elevernes egne kreationer fra Butik Vilja og hos Smeden. Det være sig eksempelvis tøj, bålstativer, blomstersøjler og så videre.

- Skolen samler nemlig sine aktiviteter i Glamsbjerg pr. 1. august i år, derfor er der mulighed for at gøre nogle rigtig gode handler i både Butik Vilja og hos Smeden, siger skoleleder Inger Poulsen i en pressemeddelelse.

Inger Poulsen forklarer overfor Fyens Stiftstidende, at man endnu ikke kan udtale sig om de nærmere omstændigheder omkring sammenlægningen med FGU-afdelingen i Glamsbjerg, men det er meningen, at man skal have ryddet godt ud i krogene, så der skal proppes mindre ind i flyttebilen.

Annonce

Store ændringer

Fyens Stiftstidende har tidligere beskrevet, at den tidligere Fugleviglund Produktionshøjskole stod overfor store ændringer.

I sommeren 2019 skiftede den navn til FGU Fyn i Glamsbjerg og Vissenbjerg, hvor det i løbet af fire år var planen, at afdelingen i Vissenbjerg skulle rykke til Fredensvej i Glamsbjerg.

Det sker så fra august 2020, men det kan lederen ikke fortælle mere om på stående fod.

Forberedende grunduddannelse (FGU) er en forholdsvis ny uddannelse til unge under 25 år, der endnu ikke er parat til at gå i gang med eller gennemføre en anden ungdomsuddannelse - af eksempelvis faglige, personlige eller sociale årsager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Kerteminde

At blive voksen

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Kerteminde For abonnenter

Million-priser på Nordre Havnekaj fastsat: Nu sættes 18 eksklusive Kerteminde-huse til salg

Annonce