Annonce
Debat

Gør dog vejen bredere, nu I er i gang

Annonce

Læserbrev: En gang imellem kan det være svær for os som borgere at se logikken i måden, Odense Kommune forvalter vore skattekronerne på.

Et eksempel er opstået på gaden, hvor vi bor, hvor man netop nu er i gang med at renovere de gamle klinkefortove og kantstene.

Det er helt sikkert en god ide, da de gennem årene på grund af diverse opgravninger og opkørsel af biler på området, der ligger op til, er blevet ret så ujævne at gå på. Ingen tvivl om, at det var tiltrængt, og at det bliver dejligt, at kunne gå på et plant fortov igen.

Imidlertid undrer det os meget, at man ikke i samme forbindelse har indsnævret fortovene i begge sider af gaden med de ca 2 x 70 cm jordkanter/rabatter, som befinder sig ud mod vejbanen.


Det er ærgerligt, at man ikke har tænkt vejbanebredde og passérbarhed ind i helheden, men måske er der planer om parkeringsbåse i een af siderne?


Igennem de sidste mange år har der været parkeret (ulovligt) op på disse jordkanter/rabatter på grund af vejens manglende bredde. Parkering op over kantstene har gennem årene presset kantstene og jorden ned, så niveauet med fortovet ikke er plant.

Parkeres der korrekt til kantsten i begge sider af vejen, kan større køretøjer ex. renovationskøretøjer ikke passere.

Vort spørgsmål går på, om det ikke havde været hensigtsmæssigt, at man nu i forbindelse med de nye flotte fortove havde “smallet” disse ind, så vejbanen kunne blev lidt bredere, og folk kunne parkere korrekt og større erhvervskøretøjer uhindret kan passere?

Når nu projektet bliver færdigt, vil der jo bare blive parkeret (ulovligt) igen som før, og i løbet af kort tid vil fortovene se ud som før renoveringen.

Det er ærgerligt, at man ikke har tænkt vejbanebredde og passérbarhed ind i helheden, men måske er der planer om parkeringsbåse i een af siderne?

Vi synes det på en eller anden måde er spild af gode skattekroner. Et projekt som løber langt over millionen.

Vi har henvendt os til kommunen omkring projektet flere gange, men man ønsker tilsyneladende ikke at kommentere på det.

Måske et FS indlæg vil få kommunen til tasterne?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Fyn

Otterup fjernede al tvivl

Annonce