Annoncørbetalt indhold

Gør dit hjem topmoderne med Smart Home

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er efterhånden de færreste, der ikke har hørt om Smart Home. Som navnet også antyder, er det nemlig en utroligt smart installation, og som mange efterhånden har i deres hjem. Du kan blandt andet bruges Smart Home til lysstyring af din belysning i hjemmet, og du kan bruge det til at styre lyd gennem højtalere – begge dele helt trådløst. Med andre ord: du kan gøre dit hjem moderne og højteknologisk med blot et enkelt lille køb på nettet. Og lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Så kan du læse med her, eller du kan allerede nu købe din nye Smart Home.


Annonce

Styrk din fysiske og mentale sundhed med Smart Home

Med Smart Home kan du altså lave trådløs lysstyring, og du kan synkronisere dit soveværelseslys efter dit eget søvnmønster. Brug den for eksempel til langsom at tone dit lys op lidt før, at dit vækkeur ringer. Således får du ikke en lige så brat opvågning, og din morgen vil med garanti blive mere behagelig. På samme måde kan du også bruge Smart Home om aftenen og lade lyset langsomt tone ned inden, du skal til at sove, så både krop og sind bliver helt klar til en god nattesøvn. Det er blandt andet med til at sikre en bedre mental og fysisk sundhed, og det kan derfor også sagtens betale sig. Der er ingen tvivl om at en god nattesøvn giver bedre velvære og er sundt både for krop og sjæl, og når man kan gøre det så nemt, så der det svært at finde en grund til ikke at gøre det.


Et Smart Home system er ualmindeligt brugervenligt

Langt de fleste kan styre deres Smart Home belysning gennem en app, som du installerer på din smartphone eller tablet. Således kan du altså nemt og hurtigt styre din belysning i hjemmet fra din telefon eller tablet, som du højst sandsynligt alligevel har i hænderne flere gange i løbet af en dag. Og vi garanterer naturligvis, at Smart Home systemet hverken er svært at installere eller betjene. Det hele er lavet til at være let og nemt betjeneligt – og det lever det i den grad også op til! Så er du blevet interesseret i at få dit helt eget Smart Home system? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen. Her vil du nemlig have mulighed for at købe lige alt det, du skal bruge, for at få systemet op at køre!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.