Annonce
Nordfyn

Gør dig synlig på Nordfyn: Undgå at bussen kører forbi dig

En kampagne fra FynBus skal gøre det lettere for chaufføerne at se bløde trafikanter, der færdes i trafikken. Arkivfoto
Nordfyns Kommune bakker op om og deltager aktivt i FynBus' nye synlighedskampagne.

Nordyn: FynBus oplever det som et tilbagevendende problem, at buskunder, cyklister og andre bløde trafikanter glemmer at gøre sig synlige i trafikken. Problemet er selvfølgelig særligt udtalt nu, hvor mørket sætter ind.

En del af FynBus' kunder klager over at være blevet "forbikørt" af bussen. Samtidig er chaufførerne frustrerede over, at de ikke kan se kunderne, fordi de ikke gør sig synlige. På den baggrund sætter FynBus nu en synlighedskampagnen i værk. Da mange af passagerklagerne kommer fra det nordfynske, har FynBus valgt Nordfyns Kommune som aktionskommune.

Annonce

Husk reflekser

Torsdag 24. oktober, på årets landsdækkende refleksdag - besøger FynBus og GF Fonden Kystskolen, afdeling Krogsbølle, hvor formand for Teknik- og Miljøudvalget Anders Thingholm også deltager. Ved den lejlighed er det skolebørnene, som er i fokus for aktionen. Der bliver blandt andet også uddelt reflekser og andet materiale til buspassagererne i forbindelse med kampagnen.

- Vi arbejder i det daglige for, at vores børn lærer at stå for deres egen transport til skole, om det så foregår på gåben, på cykel eller med bussen. Lige meget hvilket transportmiddel, det handler om, så gælder det om at nå sikkert frem. Det hjælper refleksbrikker med, ligesom de er med til at sikre, at du rent faktisk kommer med bussen, siger Anders Thingholm i en pressemeddelelse.

I hele uge 43 kører FynBus desuden en fotokonkurrence under tagget #jegersynlig. Læs mere om kampagnen på www.fynbus.dk/synlig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Grundejere i Odense kan nedlægge veto: Forbehold for mindesmærke over nazismens ofre vækker vrede

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Erhverv For abonnenter

Sortebro Kro: - Får hoteller og konferencer ikke gang i forretningen, står vi som branche og ser ned i et kæmpe hul

Annonce