Annonce
Erhverv

Gør det selv-værksted gør det nemt for bilisterne

32-årige Thomas Laugesen har opfyldt et behov med Svendborg gør det selv-værksted, hvor indehaveren også sælger diverse produkter til bilen i butikken.

Erhverv: Thomas Laugesen har succes med Svendborg gør det selv-værksted, som henvender sig til bilister, der mangler værktøjet og de fysiske rammer til at udføre mindre reparationer

svendborg: I oktober måned sidste år åbnede Thomas Laugesen et gør det selv-værksted på Faaborgvej 64, hvor Sydfyns Elforsyning tidligere har haft deres aktiviteter.

Gør det selv-værkstedet henvender sig til bilister og hobbymekanikere, som mangler de fysiske rammer for at foretage mindre reparationer på deres biler. Og på nuværende tidspunkt ser det ud til, at Thomas Laugesen med sin idé har opfyldt et stort behov.

- Der er mange bilister, som selv er i stand til at udføre mindre reparationer og vedligeholdelse på deres biler - herunder dæk- og olieskift, men som simpelthen ikke har et sted, hvor de kan udføre arbejdet. Men her kan de stå i ly for regn og blæst, mens alt, hvad de skal bruge, er lige ved hånden, siger Thomas Laugesen.

Gør det selv-værkstedet er opdelt i fire separate værksteder med hver sin port. Udstyret omfatter alt fra lift, svejseapparat, dækværktøj og diverse specialværktøjer, ligesom der er moderne udskilningssystem og affaldshåndtering til olieski

Desuden er råder Svendborg gør det selv-værksted også over en større hal, hvor man kan leje sig ind - f.eks. i forbindelse med opbevaring. Og i hallen er der også plads til at udføre andre håndværksmæssige opgaver af den ene eller anden art.

Ligeledes sælger Thomas Laugesen også kvalitetsolie-produkter og smøremidler til biler fra Agip og ENI samt dæk, pærer, spændebånd og diverse andre dele, som bilisterne har brug for, når de skal gøre bilen up to date.

Annonce
Gør det selv-værkstedet er opdelt i fire separate enheder med hver sin port. Udstyret omfatter alt fra lift, svejseapparat, dækværktøj og diverse specialværktøjer.

Lave priser for at skabe flow

ESom kunde i gør det selv-værkstedet lejer man sig ind på timebasis. Og Thomas Laugesen har valgt at holde priserne så lave som muligt for at skabe et godt flow i værkstedet. F.eks. koster det 95 kr. per lifttime og blot 295 kr. for fire lifttimer. Værktøj lejes for 45 kr. per time, og kun 125 kr. for fire timer.

Værkstedet råder også over en vaskehal, som koster 60 kr. i timen i leje. Og i det hele taget kan værkstedet bruges til lidt af hvert.

- Det handler igen om, at folk mangler plads derhjemme og har brug for et sted, hvor de kan stå med diverse opgaver, siger Thomas Laugesen og peger på, at det eksempelvis kan være havemøblerne, der trænger til at blive malet.

Man kan booke sig ind på gør det selv-værkstedet på: www.svbg-goerdetselv.dk eller få nærmere information på 29 91 57 24.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn For abonnenter

Sørens gård køres over af jernbanen: Gid staten bare ville opkøbe mig

Annonce