Annonce
Erhverv

Gør det selv-værksted gør det nemt for bilisterne

32-årige Thomas Laugesen har opfyldt et behov med Svendborg gør det selv-værksted, hvor indehaveren også sælger diverse produkter til bilen i butikken.

Erhverv: Thomas Laugesen har succes med Svendborg gør det selv-værksted, som henvender sig til bilister, der mangler værktøjet og de fysiske rammer til at udføre mindre reparationer

svendborg: I oktober måned sidste år åbnede Thomas Laugesen et gør det selv-værksted på Faaborgvej 64, hvor Sydfyns Elforsyning tidligere har haft deres aktiviteter.

Gør det selv-værkstedet henvender sig til bilister og hobbymekanikere, som mangler de fysiske rammer for at foretage mindre reparationer på deres biler. Og på nuværende tidspunkt ser det ud til, at Thomas Laugesen med sin idé har opfyldt et stort behov.

- Der er mange bilister, som selv er i stand til at udføre mindre reparationer og vedligeholdelse på deres biler - herunder dæk- og olieskift, men som simpelthen ikke har et sted, hvor de kan udføre arbejdet. Men her kan de stå i ly for regn og blæst, mens alt, hvad de skal bruge, er lige ved hånden, siger Thomas Laugesen.

Gør det selv-værkstedet er opdelt i fire separate værksteder med hver sin port. Udstyret omfatter alt fra lift, svejseapparat, dækværktøj og diverse specialværktøjer, ligesom der er moderne udskilningssystem og affaldshåndtering til olieski

Desuden er råder Svendborg gør det selv-værksted også over en større hal, hvor man kan leje sig ind - f.eks. i forbindelse med opbevaring. Og i hallen er der også plads til at udføre andre håndværksmæssige opgaver af den ene eller anden art.

Ligeledes sælger Thomas Laugesen også kvalitetsolie-produkter og smøremidler til biler fra Agip og ENI samt dæk, pærer, spændebånd og diverse andre dele, som bilisterne har brug for, når de skal gøre bilen up to date.

Gør det selv-værkstedet er opdelt i fire separate enheder med hver sin port. Udstyret omfatter alt fra lift, svejseapparat, dækværktøj og diverse specialværktøjer.

Lave priser for at skabe flow

ESom kunde i gør det selv-værkstedet lejer man sig ind på timebasis. Og Thomas Laugesen har valgt at holde priserne så lave som muligt for at skabe et godt flow i værkstedet. F.eks. koster det 95 kr. per lifttime og blot 295 kr. for fire lifttimer. Værktøj lejes for 45 kr. per time, og kun 125 kr. for fire timer.

Værkstedet råder også over en vaskehal, som koster 60 kr. i timen i leje. Og i det hele taget kan værkstedet bruges til lidt af hvert.

- Det handler igen om, at folk mangler plads derhjemme og har brug for et sted, hvor de kan stå med diverse opgaver, siger Thomas Laugesen og peger på, at det eksempelvis kan være havemøblerne, der trænger til at blive malet.

Man kan booke sig ind på gør det selv-værkstedet på: www.svbg-goerdetselv.dk eller få nærmere information på 29 91 57 24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Annonce