Annonce
Hus og have

Gør-det-selv: Strikkeopskrift søges

Annonce

? Hej Kjeld - vi har samme princip her på vores badeværelse med bord og vask af sort granit. Men kluden, som blev omtalt i sidste uge, ser fin ud, og Kell burde have sendt opskriften med. Kan du bede om den? Tak.

Go’ søndag.

Venlig hilsen Else

! Hej Else - jeg tror lige, at din bøn kalder på en forklaring. for de læsere, som ikke lige husker historien:

Vi har over nogle uger dyrket temaet “sort vask af granit bliver grim af kalk og okker - hvad gør man?”

Det har vi så fået nogle bud på - især har jeg selv kunnet bidrage med, hvad man kan gøre, når skaden er sket. Hvordan man sliber og polerer en vask af sten/komposit op igen, så den bliver fin - og sådan noget med, at man skal holde den ved lige med bådvoks og gud ved hvad …

Og så var det, at den omtalte Kell sendte os et foto med en flot og lyserød klud, som lå dekorativt ved siden af en skinnende vask af granit - og lod os forstå, at hermed er alle problemer med grimme lyse skjolder på den sorte granit løst, idet vi går ud fra, at ingen er så tykhudede, at de ikke forstår en fin hentydning: Nu har fruen i huset brugt utallige timer på at strikke den fineste lyserøde klud - vil du så venligst tørre op efter dig, når du har brugt vasken, så den kan holde sig fin - uden at bemeldte frue i huset også skal bruge tid på at afkalke?

Og her kommer Else så ind i billedet - hun forstår straks fidusen og tilslutter sig det kvindelige psykomanipulatoriske princip så naturligt, at hun end ikke kommenterer det - hun vil bare godt have opskriften på kluden!

Jamen, altså - Else: Du må da forstå, at dette her ikke er nogen strikkeklub - det næste bliver vel, at vi skal til at diskutere børneopdragelse, #metoo og hvorfor let ristet blomkål med quinoa er meget mere lækkert end bøf med løg - det er jo en identitetspolitisk glidebane!

Men så pyt da - i tidens løb har forbavsende mange kvinder gjort mig den ære at følge mine skriverier, på trods af at jeg har gjort, hvad der har været muligt for at skræmme dem væk - og derfor vil jeg gøre en undtagelse og bede alle og enhver, som kan det der med at strikke, om at indsende passende opskrifter på, hvorledes man laver en hamrende flot klud - ikke enhver klud, men altså en til at lægge ved siden af vasken.

Strikkedamer og -mænd - grib denne enestående chance for at udtrykke jer kreativt i ret og vrang.

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce