Annonce
Hus og have

Gør-det-selv: Skimmel på læmur

Rodalon har ikke hjulpet - hvad skyldes de mørke skjolder?

? Hej Kjeld - se vedlagte billede af vores læmur i haven. Jeg har prøvet med Rodalon - og det specielle middel imod skimmelsvamp fra Rodalon. Intet har hjulpet - kan du hjælpe?

Venlig hilsen

Kurt Ipsen

Annonce

! Hej Kurt - nej, jeg kan ikke umiddelbart hjælpe dig. Hvis der var tale om skimmel (alger eller andre vækster), ville jeg nemlig mene, at skjolderne ville forsvinde efter en grundig afvaskning med Rodalon eller et af de tilsvarende produkter (Klorrens, Klorin etc.).

Men i mine øjne ligner skjolderne slet ikke noget, der kommer udefra - jeg synes, at det ligner noget, som trænger ud indefra. Jeg kan ikke lige forklare hvorfor, men sådan ser det altså ud i mine øjne.

Hvad det kan være, har jeg imidlertid ingen idé om. Hvis det var salte, ville de jo typisk ende som lyse, krystallinske skjolder i overfladen - og de ville bare kunne børstes væk. Her ser det ud til, at noget mørkt sidder inde i pudslaget.

Men vi kan jo håbe på, at billedet bliver set af en fagmand - og får en klokke til at ringe: Hvis du har en idé om, hvad problemet er, så skriv straks en mail til avisen - så vi kan hjælpe Kurt.

Venlig hilsen

Kjeld Bjerre

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce