Annonce
Erhverv

Går efter 52 millioner: Dronefirma på investorjagt

Salgsdirektør i Lorenz Technology, Søren Land (t.h.), præsenterede mulighederne i firmaets droneteknologi på dronedagen i UAS Denmark tirsdag i Beldringe, hvor partneren 4GS også deltog. Vagt Henrik Thomsen er en af otte vagter, som vagt og sikkerhedsgiganten har uddannet til dronepilot i Danmark for at kunne tage teknologien fra den fynske virksomhed i brug. Onsdag skal Søren Land stå foran 150 potentielle investorer til Investor Summit, hvor firmaet går efter at finde en ny investor og op mod 52 millioner i ny kapital. Foto: Jakob Haugaard Christiansen
Dronefirmaet Lorenz Technology viste sin drone til bl.a. vagtrunderinger og overvågning frem til den internationale dronedag tirsdag i HCA Airport - onsdag jagter firmaet en ny investor og op mod 52 millioner kroner.

Tirsdag havde salgsdirektør Søren Land god tid til at forklare, hvordan man bedst udnytter mulighederne og teknologien i den fynske drone-teknologi fra Lorenz Technology, da han talte på årets internationale dronedag i HCA Airport hos UAS Denmark.

Onsdag har han syv minutter, når han skal præsentere business-casen for nye potentielle investorer ved det årlige Investor Summit i Odense Congress Center.

- Det hænger godt sammen. Herude kan vi vise dem frem i samarbejde med vores partner 4GS, og i morgen (onsdag, red.) handler det så om at forsøge at få en ny investor på plads, men jeg har noget mindre tid i morgen, siger Søren Land.

Annonce
UAS Denmark lagde græsplæne og lufthavn til årets store internationale dronedag tirsdag, hvor flere af de lokale firmaer viste sig frem. Bl.a. Lorenz og Quadsat, men der var også internationale nye navne i luften som A-Techsyn, der her viser deres store hybrid-drone frem i luften over Beldringe. Foto: Kristoffer Juul Poulsen

Samarbejder med G4S og DFDS

Han har en fortid i bl.a. UAS Denmark, men står nu for salg og skaleringen af Lorenz Technology, der har udviklet teknologi, der bl.a. gør et sikkerhedsselskab som 4GS i stand til at indsætte dronen, når en vagt runderer i området.

- Det gør, at de kan gøre det hurtigere, men det gør ikke mindst at de får et langt bedre overblik og kan komme rundt i alle områder af eksempelvis en havneterminal, siger Søren Land om samarbejdet, hvor sikkerhedsfirmaet, der er til stede med 660.000 mand i 111 lande har uddannet de første otte droneoperatører i samarbejde med Lorenz.

Selskabet har også et samatbejde med DFDS, hvor Lorenz Technology allerede i fuld gang med at implementere kunstig intelligens i dronerne for at hjælpe med at skabe overblik over containere.

- Vi skal bruge pengene til at skalere vores forretning, det handler både om vores tekniske udviklingsarbejde, kunstig intelligens og vores salg, som skal bredes ud i Europa. Vi har allerede partnere i Tyskland og er i dialog med partnere i Spanien og Sydamerika, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Kommunen udvider med 8000 kubikmeter på havnen: - Det er prikken over i'et, jubler borgmesteren

Annonce