Annonce
Erhverv

Fyringsrunde: Stort fynsk reklamebureau skærer ned

Nogle kunder har udskudt nogle større projekter til senere, og det har desværre betydet, at vi har måtte sige farvel til ellers gode og dygtige medarbejdere, forklarer adm. direktør Kasper Kjærsgaard Jensen fra reklamebureauet Nørgård Mikkelsen. Foto: PR
Syv medarbejdere hos reklamebureauet Nørgård Mikkelsen er fratrådt, fordi sammensætningen af opgaver ændrer sig. Reklamebureauet når ikke sine budgetter i år, men næste år ser positivt ud.
Annonce

Odense: Reklamebureauet Nørgård Mikkelsen, et af provinsens største, har inden for de seneste uger måttet skære ned på medarbejderstaben. Syv er fratrådt, og det skyldes dels, at flere kunder har udskudt større projekter, dels at karakteren af bureauets opgaver løbende ændres.

- Det er ikke sådan, at vi mister kunder, men nogle kunder har alligevel udskudt nogle større projekter til senere, og det har desværre betydet, at vi har måtte sige farvel til ellers gode og dygtige medarbejdere, forklarer adm. direktør Kasper Kjærsgaard Jensen.

- Vi får faktisk hele tiden nye og spændende kunder, men sammensætningen af opgaver er anderledes end tidligere, og det er årsagen til de afskedigelser, vi har været nødt til at foretage. Dette regnskabsår påvirkes naturligvis af disse ændringer, så vi lander under vores budgetter for 2019, men omvendt ser vi rigtig positivt på 2020, tilføjer Kasper Kjærsgaard Jensen.

Annonce

Digital omstilling

Nørgård Mikkelsen har som de fleste andre virksomheder i branchen været igennem en digital omstilling. Det betyder, at sammensætningen af opgaver hele tiden ændres.

- For eksempel laver vi færre ”produktionsopgaver”, blandt andet tilbudsaviser, og de opgaver, vi får ind i stedet, er ikke så mandskabskrævende. Det forhold har også spillet ind, uddyber Kasper Kjærsgaard Jensen.

I 2018 kom Nørgård Mikkelsen ud med et overskud før skat på 6,8 millioner kroner. Antallet af medarbejdere var i 2018 på i gennemsnit 75, og det efter de seneste afskedigelser nu under 70.

Nørgård Mikkelsen ejes af Niels Thorborg og en række af de ledende medarbejdere og har hovedsæde i Englandsgade på Odense Havn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce