Annonce
Annoncørbetalt indhold

FynskSupport gør drøm til virkelighed i fynsk forening

På billedet ses Jan Thomsen og Poul Jørgensen fra Næsby Boldklub samt Paw Jakobsen fra Energi Fyn.
Næsby Boldklub har netop modtaget 27.007 kroner fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Pengene skal gå til en ny belægning på klubbens kunstgræsbane – noget især de unge spillere får glæde af.

Fodboldklubben Næsby Boldklub har i år fået en check på 27.007 kroner fra Energi Fyns sponsorordning Fynsk Support. Pengene er indsamlet af klubbens supportere, der helt gratis støtter via deres el- og gasforbrug hos Energi Fyn. Det flotte beløb skal være med til at sørge for, at klubben får lagt en ny kunstgræsbane.

- Vil skal bruge sponsorbeløbet som bidrag til en ny kunstgræsbane til de unge mennesker. Vi er en af de største ungdomsfodboldklubber på Fyn, og vi vil gerne gøre det godt for vores unge spillere. En ny belægning af kunstgræs er tiltrængt, og vi glæder os til at kunne give spillerne endnu bedre træningsforhold, fortæller Jan Thomsen, der er sponsorchef for Næsby Boldklub.

Næsby Boldklub er Fyns største rene fodboldklub med ungdomsafdelingen som den absolut største af deres afdelinger. Klubben har et medlemstal på cirka 700, hvoraf 500 af dem er unge spillere. Lige nu har Næsby Boldklub omkring 300 supportere, men den ambitiøse klub har et mål om at nå op på 500 i løbet af i år – noget de forventer at kunne gøre i forbindelse med klubbens mange forskellige arrangementer.

- Vi er super glade for, at folk har lyst til at støtte os, og vi er meget taknemmelige for de penge, vi får igennem FynskSupport. Og så er vi naturligvis glade for at være en del af en sponsorordning hos en virksomhed som Energi Fyn, der gør så meget for lokalsporten, siger Jan Thomsen.

Støtter fynske klubber og foreninger med 1,1 mio. kroner

I år er det niende gang, at Energi Fyns sponsorordning FynskSupport giver det fynske klub- og foreningsliv en økonomisk håndsrækning. FynskSupport har eksisteret siden 2011, og hvert år udbetales et klækkeligt beløb til de 500 fynske klubber og foreninger, der er med i ordningen. I år løber det samlede beløb op i 1,1 millioner kroner.

- Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, man bruger. Energi Fyn giver 2 øre pr. kWh el og 6 øre pr. m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.

Annonce