Annoncørbetalt indhold

FynskSupport bidrager til GOG’s talentudvikling

Takket være en masse trofaste bidragsydere har GOG Håndbold netop modtaget 35.260 kroner. Det er en masse håndboldglade fynboer, som gennem sponsorordningen FynskSupport, har valgt at støtte klubben via egen gas- og elregning. Pengene er en stor gevinst for klubbens ungdoms- og talentarbejde.

- Pengene bidrager til, at vi hele tiden kan gøre klubben dygtigere og bedre på mange parametre. I dag bruger vi størstedelen af vores penge på børne- og ungdomsområdet, og det er i høj grad også der, vi fortsat vil forsøge at styrke udviklingen, siger bestyrelsesformand i GOG, Niels Kildelund.

Glade for ordningen

Det er til stor gavn for GOG Håndbold at være en del af sponsorordningen, FynskSupport. Med ca. 400 medlemmer fordelt mellem en børne- ungdoms- og seniorafdeling, er der både fokus på breddehåndbolden og talentudviklingen i klubben. Det kræver således en vis opbakning og økonomisk støtte at kunne bibeholde og videreudvikle det sunde håndboldmiljø, klubben er så kendt for at have.

- Vi er rigtig glade for den store opbakning, vi får. Beløbene har været stødt stigende over de sidste par år. Det må være bevis på, at de eksisterende supportere er tilfredse med det arbejde, vi laver samtidig med, at vi også får nye supportere, siger Niels Kildelund.

1,2 millioner kroner til fynske klubber og foreninger

Det er tiende år i træk, at Energi Fyn kan dele penge ud til de fynske klubber og foreninger. Det samlede beløb, som FynskSupport har indsamlet i år, er på intet mindre end 1,2 million kroner.

- Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, som man bruger. Energi Fyn giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.

Denne artikel er sponsoreret af EnergiFyn

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.