Annonce
Musik

Fynske Zookeepers nomineret til tre DJ-priser

Club Awards afholdes for fjerde år. I år er rammen Brøndby Hallen. PR-foto: Per Lange

Søren Oliver Due og William De Waal udgør Zookeepers, en fynsk producerduo, som gør sig bemærket på den danske og internationale musikscene. Med over 100 millioner streams er Zookeepers blandt de mest streamede danske navne, og det er medvirkende til, at duoen er nomineret til tre af de store priser 16. november til Club Awards 2019 i Brøndby Hallen.

Zookeepers er nomineret som "Årets Nye Danske Navn", "Årets Danske Club Navn" og "Årets Danske Club Hit" og kæmper mod navne som Gilli, Faustix, Clara og Citybois om priserne.

Duens eventyr startede på efterskolen i Oure på Fyn, hvor de to drenge mødte hinanden. Søren, som stadig bor i Svendborg, er kommet på Oure gennem hele sin barndom, da hans far er lærer der. Siden har han selv arbejdet og undervist på skolen, og da han i 2013 hang ud i musikhuset efter skole mødte han William, der på det tidspunkt gik på efterskolen.

I det sydfynske startede et venskab, der også blev et professionelt samarbejde. Zookeepers har samarbejdet med danske kunstnere som Medina og Clara, og internationalt har de modtaget anerkendelse fra nogle af de største navne på deres område, Diplo, NGHTMRE, Jauz og Tiësto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce