Annonce
Musik

Fynske Zookeepers nomineret til tre DJ-priser

Club Awards afholdes for fjerde år. I år er rammen Brøndby Hallen. PR-foto: Per Lange

Søren Oliver Due og William De Waal udgør Zookeepers, en fynsk producerduo, som gør sig bemærket på den danske og internationale musikscene. Med over 100 millioner streams er Zookeepers blandt de mest streamede danske navne, og det er medvirkende til, at duoen er nomineret til tre af de store priser 16. november til Club Awards 2019 i Brøndby Hallen.

Zookeepers er nomineret som "Årets Nye Danske Navn", "Årets Danske Club Navn" og "Årets Danske Club Hit" og kæmper mod navne som Gilli, Faustix, Clara og Citybois om priserne.

Duens eventyr startede på efterskolen i Oure på Fyn, hvor de to drenge mødte hinanden. Søren, som stadig bor i Svendborg, er kommet på Oure gennem hele sin barndom, da hans far er lærer der. Siden har han selv arbejdet og undervist på skolen, og da han i 2013 hang ud i musikhuset efter skole mødte han William, der på det tidspunkt gik på efterskolen.

I det sydfynske startede et venskab, der også blev et professionelt samarbejde. Zookeepers har samarbejdet med danske kunstnere som Medina og Clara, og internationalt har de modtaget anerkendelse fra nogle af de største navne på deres område, Diplo, NGHTMRE, Jauz og Tiësto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce