Annonce
Sport

Fynske spillere holdes klar til ny landskamp: Weekendens kampe aflyses på stribe

Mads Priisholm Bertelsen, her i kamp med Slovakiets Robert Mak, er en af de fem Tarup-Paarup-spillere, som var udtaget til venskabskampen i Slovakiet. Det er torsdag middag fortsat uvist, om det også bliver amatørspillere, der skal repræsentere Danmark i Nations League-landskampen søndag i Aarhus. Ritzau Scanpix/AP Photo/Ronald Zak
  • Divisionsforeningen har aflyst lørdagens kamp i 2. division mellem Vanløse og Middelfart. Landsholdsklubben Tarup Paarup må også vente med at spille sin kamp mod Jammerbugt FC.
  • Det står endnu ikke klart, om DBU igen vil benytte amatørspillere, når der er landskamp mod Wales i Aarhus søndag.
Annonce

Vanløse, der havde fire spillere med i truppen til Danmarks testlandskamp mod Slovakiet onsdag, har fået aflyst lørdagens kamp i 2. division mod Middelfart.

- Kampen imod Middelfart er aflyst, skriver Vanløse på klubbens Facebook-side.

Vanløse skriver ikke om årsagen til aflysningen.

- Om det var den gode præstation, vores drenge ydede, skal vi lade være usagt, men ikke desto mindre er der tikket besked ind fra Divisionsforeningen, om at lørdagens kamp imod Middelfart er aflyst, og den rykkes til en endnu ikke fastsat dato, oplyser klubben.

Flere andre klubber, der havde landsholdsspillere med i onsdagens trup, har også fået udsat deres kampe i de lavere rækker.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Flere kampe i de lavere danske fodboldrækker i weekenden er blevet aflyst efter landskampen mod Slovakiet onsdag aften. Det går blandt andet ud over Middelfarts kamp mod Vanløse, som havde flere spillere med på amatørlandsholdet, og Tarup Paarups kamp mod Jammerbugt FC. Ritzau Scanpix/REUTERS/Radovan Stoklasa

Søndagens kamp mellem Avarta og HIK er også udsat. Det samme er lørdagens kamp mellem Tarup Paarup IF og Jammerbugt FC.

Avarta, Vanløse og Tarup Paarup har alle spillere i truppen, der deltog i onsdagens landskamp i Slovakiet.

Danmark spiller en ny landskamp søndag hjemme mod Wales i Nations League-turneringen. Hvilke spillere, der spiller den kamp, er endnu uvist.

Danmark tabte med brug af 17 debutanter onsdagens landskamp ude mod Slovakiet med 0-3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Mand voldtaget på institution

Odense

Butikstyvene havde travlt i centrum

Annonce