Annonce
Fyn

Fynske Motorvej: Tæt trafik efter uheld

På Vejdirektoratets webcam på det sted, hvor Fynske Motorvej møder motorvejen fra Svendborg kan man tydeligt se de røde baglygter fra biler og lastbiler i køen. Man skal torsdag sidst på eftermiddagen forvente et kvarters længere rejsetid. Foto: Vejdirektoratet
Kører du syd om Odense i vestgående retning advarer Vejdirektoratet torsdag eftermiddag om forlænget rejsetid på foreløbigt et kvarter.
Annonce

Er du på vej i vestgående retning på den Fynske Motorvej syd om Odense skal du forvente at komme lidt senere hjem til familien.

Vejdirektoratet advarer torsdag eftermiddag om en forlænget rejsetid på op til et kvarter, og det sker oven på et uheld mellem to biler tidligere på eftermiddagen.

Ifølge vagtchef Hans Jørgen Larsen, Fyns Politi, skyldes køen formentlig et trafikuheld mellem to biler i første vognbane i netop vestgående retning, men der skete ikke personskade og politiet var dårligt nok involveret i uheldet.

Alligevel har det givet noget kø, som sammen med den almindelige fyraftenstrafik betyder, at nogle trafikanter kommer senere hjem til aftensmaden.

Ifølge Vejdirektoratet skal man først forvente normal trafik igen i løbet af aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce