Annonce
Fyn

Find tålmodigheden frem: Fortsat tæt ferietrafik på Fynske Motorvej

Højsæsonen for ferietrafik er for længst begyndt, og det giver stort pres på blandt andet motorvejene. Arkivfoto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Flere småuheld lørdag formiddag på Fynske Motorvej, men uden alvorlig personskade, og ellers rapporterer Fyns Politi om tæt ferietrafik på en af årets store rejselørdage.

Det er med at væbne sig med masser af tålmodighed, når man lørdag eftermiddag og aften skal køre ad Fynske Motorvej.

Det er nemlig en af årets store ferierejse-lørdage, og allerede lørdag formiddag betød det ifølge vagtchef Torben Jakobsen fra Fyns Politi flere småuheld.

Uheldene skete i begge retninger, formentligt som følge af tæt kørsel, men hurtigt blev der ryddet op og bilerne skubbet i nødsporet, så trafikanterne kunne komme videre.

- Trafikken er tæt på en feriedag som i dag, siger vagtchefen.

Når netop lørdag er en presset dag på Fynske Motorvej skyldes det blandt andet, at mange lige er gået på ferie, men også fordi lørdag mange steder er skiftedag i sommerhusene. Så skal mange hjem sidst på formiddagen, mens der kommer nye til om eftermiddagen. Det skaber bare ekstra trafik mellem landsdelene.

Efterhånden som lørdag eftermiddag bliver til lørdag aften vil trafikken også aftage, og det vil være til at komme frem igen med nogenlunde normal hastighed igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Sommerhuse er revet væk i sommerferien: - Vi var helt nede på gulvet, og så kom vi hurtigt op igen

Annonce