Annonce
Navne

Fynske Jeppe Grønning hyldede Lars Høgh med 817-anførerarmbind, da han mødte OB for Viborg

Viborgs fynske anfører Jeppe Grønning spillede i respekt for Lars Høgh med dette anfører-armbind, da Viborg i fredags besøgte Nature Energy Park. Anførerbindet hænger her på knagen i omklædningsrummet før kampen. Foto: Jeppe Grønning.

Jeppe Grønning er fynsk fodboldspiller med anførerjob i Viborg, som har været hans arbejdsgiver siden 2012, da han forlod FC Fyn som familiært opdrættet i barndomsklubben B1913, hvor både hans farfar Kurt Grønning og far Carsten Grønning har spillet på allerhøjeste niveau.


I fredags var Jeppe Grønning tilbage på stadion i Odense og på sit anførerbind havde han fået syet tallet 817, som er det helt utrolige antal kamp som den uhelbredeligt kræftsyge Lars Høgh spillede for OB fra 1977 til 2000.


- Det er altid specielt at spille i Odense, men i går var noget særligt. Første sejr over OB, og jeg fik lov at spille med dette på armen. En beskeden men velment hyldest til alt, hvad Lars Høgh har gjort for OB, Odense og Fodbold-Danmark - men vigtigst af alt personligheden bag, skrev Grønning på twitter.

Annonce


Senere tilføjede han: "Jeg har aldrig lagt skjul på, at mit tilhørsforhold ligger hos en anden fynsk klub, men jeg er alligevel på den ene eller anden måde stødt på Lars Høgh og hans familie ad flere omgange. Hermed et ønske om at hylde vore helte, imens vi har dem og gode tanker til alle berørte.#817, skrev den 29-årige Grønning.


Efterfølgende har Jeppe Grønning doneret armbindet til den kendte OB-fan Kasper Brunsvig Vinkler, der gennem 25 år har opbygget en enorm OB-trøjesamling.

I sin bog fortæller Lars Høgh i øvrigt om en gestus fra vennerne på landsholdet. - Hvis der er et eller andet, man kan gøre i USA eller et andet sted, så betaler vi. Ligegyldigt om det koster tre eller fem millioner. Du skal ikke tænke på noget som helst. Hvis der er noget, der kan gøre dig rask, så betaler vi, skrev Simon Kjær til Høgh ifølge bogen. Høgh har oplevet støtte fra flere i både Brøndby og DBU, og han fremhæver blandt andre Brøndby-bestyrelsesformand Jan Bech Andersen. Lars Høgh har altid også rost OB's fans.


Søndag er det første søndag i advent, og det markeres på Nature Energy Park med julehygge i fanzonen før OB's kamp mod FC Nordsjælland, som spilles allerede kl. 14. Der vil være julebanko med "fede" præmier på højkant. Det hele starter i Albani Fanzonen kl. 12.30 og det er gratis at deltage.


På lørdag kl. 17:30 inviteres til fest for alle foreninger, som har base i Svendborg Idrætscenter. - Vi skal sammen tage hul på det samarbejde der skal styrkes igennem de mange næste år, og det er denne fest starten på. ​ Hvem er inviteret? Festen er for alle, som er 16+. Det vil sige trænere, instruktører, spillere, gymnaster, og forældre med flere - og man må godt tage venner med, hedder det i invitationen. Arrangørerne holder i øvrigt øje med corona-udviklingen.


Dagbladet Politiken har fået ny sportsredaktør. Søren Mikael-Hansen bliver i stedet avisens sportskommentator efter 19 år på redaktørposten som afløser for Rasmus Bech. Den nye sportsredaktør er såmænd fra Assens. Det er 48-årige Christian Heide-Jørgensen, som hidtil har været souschef, der tager over.

Annonce
Odense For abonnenter

16-årig dømt for knivstikkeri under bestyrelsesmøde: - Jeg tænkte bare "Nu skal jeg vise ham"

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Kendt fynsk bryggeri får ekstra regning på flere millioner kroner - kan give prisstigninger: - Så må vi se om kunderne vil købe det

Nyborg For abonnenter

Godsejerfruen, der voksede op på Christiania: Clara Rosenkrantz inviterer indenfor i privaten på Glorup Gods

Erhverv

Pakkerne bugner hos tankstation: Kom og hent jeres pakker, lyder nødråbet

Fyn

Demonstration lige midt i julehyggen: - Vi har fået nok

Så nemt er det at købe ulovligt fyrværkeri på nettet: - Det kan rive både arme og ben af, hvis noget går galt

Navne For abonnenter

Dødsfald: Jørgen var kørt træt - og kort tid efter gav Grethe op

Kultur For abonnenter

Jeppe har kendt sorgen siden han var barn: - Det smerter mig, at så mange ikke kan få hjælp til at håndtere det

Odense

Klart svar fra politiet efter gennemgang af overvågning: Bilist var skyld i letbaneuheld

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Fyn

Lidt lys i vintermørket: Lille fald i coronasmitten i fire fynske kommuner

Assens For abonnenter

Farverig SF'er forlader politik helt efter internt opgør i partiet: - Det er slut - nu skal jeg passe katte

Fyn

Værs'go at trække op i ærmet: Nu kan vi alle blive corona-vaccinatører - også den praktiserende læge

Annonce