Annonce
Assens

Fynske iværksættere: Lyden af succes forstærket

Kæresteparret Henrik Tuemand og Marie Louise-Larsen, der står bag forstærker-virksomheden Hall Sound, har skrevet alle deres idéer op på en tavle i kælderen i deres villa. Der er kommet mange ordre ind på det seneste.

Lille partnerfirma i Brylle tør godt skrue op for lyden af succes i fremtiden. Tror på, de kan nå en større kundegruppe med nyt produkt

Brylle: Hvad stiller man op, når man synes priserne på trådløse forstærkere er alt for høje?

Svaret lader sig høre her:

Man går ned i sin kælder og bygger en forstærker selv, der er billigere end nogle af de andre på markedet, og starter iværksætterfirmaet Hall Audio.

Parret Ulrik Tuemand og Marie-Louise Larsen fra Brylle viste ikke, de ville blive virksomhedsejere i foråret 2015. Altså lige indtil Ulrik Tuemand, fordi han manglede en til en højtaler, byggede en trådløs forstærker til at modtage trådløse signaler fra en smartphone via bluetooth.

På halvandet år er det gået så godt, at parret nu håber, de kan tjene penge på det på sigt.

- Vi er rimelig meget tilfredse, optegner Marie-Louise Larsen situationen lige nu.

Efter et indslag i TV 2/Fyn forleden er ordre efter ordre skyllet ind i indbakken i parcelhuset i Brylle, hvor produktionen foregår.

- Så vi er nede at kysse bunden af vores lager, forklarer Marie-Louise Larsen det.

Da Stiftstidende besøgte dem for ni måneder siden, var de klar med deres lille standardforstærker i plastik, der kan trække lyden fra store højtalere. Den har de solgt godt 200 styk af, og den tiltrak sig rosende ord i bl.a. bladet Alt om Data. Siden har de fået udviklet en ny, lidt dyrere i trækabinet. De kalder den Simplifier-S. .

- Vores kunder er indtil videre mænd, der går op i hvor mange Watt, der er. Men vi vil også gerne nå ud til kvinder og bådejere, fortæller parret.

Annonce
Hele forstærkeren laves med de bare hænder og er ikke spyttet fabrikeret ud fra et samlebånd. Hall Audio kan lave ca. 320 styk om ugen.

Skal nå bredere ud

Derfor udviklede de Simplifier-S, der er mere æstetisk formet i træ. De gav den bevidst også et ikke-Watt-navn, så de kan ramme nogle af de kundesegmenter, der ikke går så meget op i Watt, men bare skal have en forstærker, der virker, er simpel at tilslutte og til en relativ billig pris.

- Jeg ved ikke meget om elektronik og lyd. Det gør Ulrik. Men forstærkerne i træ synes jeg er pæne, og dem kunne jeg godt tænke mig at købe selv, siger Marie-Louise Larsen om sit eget produkt.

Hele det set up passer godt ind i Hall Audios kendetegn, der ifølge parret er simpelt at gå til, billigt og af en god kvalitet med god lyd. Eller:

- Luksus til en lav pris, som Ulrik Tuemand siger det.

Han og Marie-Louise Larsen har stor tiltro til, at de kan nå ud til de nye kundegrupper pga. deres nye design, den håndbyggede kvalitet og det simple ved ikke at skulle rode med en masse ledninger. Der er kun fire, som er nemme at sætte i. Salgskanalen er primært via deres webshop og facebook. Men ellers kan det knibe med markedsføringen, fordi de fleste kræfter indtil nu er blevet lagt i produktionen. Til oktober skal de dog på Bolig, Mad, Design-messen i Odense, de har store forhåbninger til.

Rollefordelingen er den, at Ulrik står for produktudvikling og indkøb, mens Marie-Louise tager sig af markedsføring og udvikling. Men hun lodder også ledningerne.

Den ligner måske mere en lille madkasse end en kvalitetsforstærker. Her ses Simplifier-S i træ, som Hall Audio laver.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Alarm 112

20 personer anholdt i islamistisk terrorsag i Danmark

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce