Annonce
Assens

Fynske iværksættere: Lyden af succes forstærket

Kæresteparret Henrik Tuemand og Marie Louise-Larsen, der står bag forstærker-virksomheden Hall Sound, har skrevet alle deres idéer op på en tavle i kælderen i deres villa. Der er kommet mange ordre ind på det seneste.

Lille partnerfirma i Brylle tør godt skrue op for lyden af succes i fremtiden. Tror på, de kan nå en større kundegruppe med nyt produkt

Brylle: Hvad stiller man op, når man synes priserne på trådløse forstærkere er alt for høje?

Svaret lader sig høre her:

Man går ned i sin kælder og bygger en forstærker selv, der er billigere end nogle af de andre på markedet, og starter iværksætterfirmaet Hall Audio.

Parret Ulrik Tuemand og Marie-Louise Larsen fra Brylle viste ikke, de ville blive virksomhedsejere i foråret 2015. Altså lige indtil Ulrik Tuemand, fordi han manglede en til en højtaler, byggede en trådløs forstærker til at modtage trådløse signaler fra en smartphone via bluetooth.

På halvandet år er det gået så godt, at parret nu håber, de kan tjene penge på det på sigt.

- Vi er rimelig meget tilfredse, optegner Marie-Louise Larsen situationen lige nu.

Efter et indslag i TV 2/Fyn forleden er ordre efter ordre skyllet ind i indbakken i parcelhuset i Brylle, hvor produktionen foregår.

- Så vi er nede at kysse bunden af vores lager, forklarer Marie-Louise Larsen det.

Da Stiftstidende besøgte dem for ni måneder siden, var de klar med deres lille standardforstærker i plastik, der kan trække lyden fra store højtalere. Den har de solgt godt 200 styk af, og den tiltrak sig rosende ord i bl.a. bladet Alt om Data. Siden har de fået udviklet en ny, lidt dyrere i trækabinet. De kalder den Simplifier-S. .

- Vores kunder er indtil videre mænd, der går op i hvor mange Watt, der er. Men vi vil også gerne nå ud til kvinder og bådejere, fortæller parret.

Hele forstærkeren laves med de bare hænder og er ikke spyttet fabrikeret ud fra et samlebånd. Hall Audio kan lave ca. 320 styk om ugen.

Skal nå bredere ud

Derfor udviklede de Simplifier-S, der er mere æstetisk formet i træ. De gav den bevidst også et ikke-Watt-navn, så de kan ramme nogle af de kundesegmenter, der ikke går så meget op i Watt, men bare skal have en forstærker, der virker, er simpel at tilslutte og til en relativ billig pris.

- Jeg ved ikke meget om elektronik og lyd. Det gør Ulrik. Men forstærkerne i træ synes jeg er pæne, og dem kunne jeg godt tænke mig at købe selv, siger Marie-Louise Larsen om sit eget produkt.

Hele det set up passer godt ind i Hall Audios kendetegn, der ifølge parret er simpelt at gå til, billigt og af en god kvalitet med god lyd. Eller:

- Luksus til en lav pris, som Ulrik Tuemand siger det.

Han og Marie-Louise Larsen har stor tiltro til, at de kan nå ud til de nye kundegrupper pga. deres nye design, den håndbyggede kvalitet og det simple ved ikke at skulle rode med en masse ledninger. Der er kun fire, som er nemme at sætte i. Salgskanalen er primært via deres webshop og facebook. Men ellers kan det knibe med markedsføringen, fordi de fleste kræfter indtil nu er blevet lagt i produktionen. Til oktober skal de dog på Bolig, Mad, Design-messen i Odense, de har store forhåbninger til.

Rollefordelingen er den, at Ulrik står for produktudvikling og indkøb, mens Marie-Louise tager sig af markedsføring og udvikling. Men hun lodder også ledningerne.

Den ligner måske mere en lille madkasse end en kvalitetsforstærker. Her ses Simplifier-S i træ, som Hall Audio laver.
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Efter ballade på værtshus: Ung kvinde overfaldt betjent

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Flere bilister kogte over, da farten blev sænket til 80 km/t: Forfulgte forankørende og passede ham op ved frakørslen

OB For abonnenter

Kommentar: Det er for tidligt at nedgøre OB efter nederlaget mod FCK

Sport

Middelfart i nød: Jagter desperat målmand

Odense

Tidligere landmand er gået til kamp for rent drikkevand: - Denne gang skal vi være på forkant

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Podcast

Lyt til "Danmark fortæller": Uffes sidste rejse: En ven i nøden 3:3

Odense

Varmt boligmarked og flere togafgange: Nu tør landsby ved Odense drømme om købmand og arbejdspladser

Sport

Fynboer sætter ny olympisk rekord på cykelbanen

Faaborg-Midtfyn

Det vrimler med katte i hele kommunen: -Lad være med at fodre den fremmede kat - den bliver hængende

Odense For abonnenter

Drikkevandet bliver testet for pesticider: Men giftige planter kan også være en trussel

Fyn

Se videoen: Hej, her kommer jeg - Hubot kører med blodprøver på OUH

Annonce