Annonce
Odense

Fynske bryggerier holder lagersalg fredag og lørdag

Fredag og lørdag kan ølnørder og almindelige forbrugere gå på jagt efter gode tilbud og sjældne flasker fra 10 fynske bryggerier, som med lagersalget hos Anarkist Beer & Food Lab i Odense har mulighed for at få ryddet op på lagrene. PR-foto.
Der er øl fra 10 fynske bryggerier, når Anarkist fredag og lørdag lægger hus til et lagersalg. Alle øl sælges med rabat.
Annonce

Odense: Det bliver med op til 50 procent i rabat, når 10 fynske bryggerier sætter en del af deres øl til salg fredag og lørdag i denne uge.

Begge dage kan man mellem klokken 12 og 18 finde sine favoritter eller prøve nye varianter på lagersalget, som foregår hos Anarkist Beer & Food Lab på Albanigade i Odense.

Anarkist lagde i april hus til den første udgave af Danmarks største virtuelle ølsmagning, som blev udsolgt på kort tid. Det gjorde efterfølgeren også, og en tredje smagning er nu arrangeret 12. september.

Ølsmagningerne blev lavet for at støtte de danske bryggerier, som tabte penge under lukningen af landets værtshuse og restauranter, og Morten Høite, craft operations manager hos Anarkist, håber, at lagersalget 3. og 4. juli også vil give en hjælpende hånd til de fynske bryggerier.

- Vi har valgt at kalde det Fynske Dråber - ligesom den ølfestival, vi holdt i starten af året. Det er en mulighed for de fynske bryggerier for at få ryddet op, og det er ingen hemmelighed, at det er en stor hjælp til dem - det siger de selv, forklarer Morten Høite.

Annonce

Helt nye øl og juleøl

Der vil være øl, som nærmer sig en datogrænse, men på pallerne, som bliver stillet op i Anarkists lokaler i Albanis bygning, kan man også finde flere nyheder.

- The Man Behind (brygger Anders Coisbo, red.) kommer med sin nye pilsner, og Kissmeyer er lige kommet med en champagneøl, som der også er et par kasser af. Og så kan man være heldig at finde noget juleøl, forklarer Morten Høite, som opfordrer til, at man ikke venter for længe, hvis man vil kunne vælge mellem alle øllene. Blandt andet sælger Anarkist nogle af sine egne øl, som kommer næsten lige fra aftapning.


Det er en mulighed for de fynske bryggerier for at få ryddet op, og det er ingen hemmelighed, at det er en stor hjælp til dem.

Morten Høite, craft operations manager hos Anarkist


Uanset mængden man køber, er der rabat på alle øl, men de bedste tilbud er på køb af hele kasser. Det kan kræve, at man kan fragte øllene hjem i bil, og i så fald er det muligt at parkere ved Superbrugsen på Albanigade, på parkeringspladserne ved Kronprinsensgade og ved Frimurerlogen samt i den nye parkeringskælder under TBT-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce