Annonce
GOG

Fynsk spiller testet positiv for corona for anden gang - var sygehus-indlagt første gang

Emil Jakobsen er testet coronapositiv før Danmarks åbningskamp ved VM-slutrunden i Egypten. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
GOG-fløj Emil Jakobsen er testet positiv i VM-truppen Egypten. Hans værelseskammerat - playmaker Morten Olsen - også sendt i isolation.
Annonce

HÅNDBOLD: Den fynske landsholdsfløj Emil Jakobsen, GOG, er testet coronapositiv i VM-lejren i Egypten og er derfor nu placeret i isolation.

GOG-playmaker Morten Olsen, der er værelseskammerat med Emil Jakobsen, er også i isolation.

Det betyder, at Emil Jakobsen ikke spiller med ved Danmarks åbningskamp mod Bahrain fredag. Morten Olsen kan være med i truppen, hvis han tester negativ ved dagens test.

De danske spillere og ledere testes nu også inden kampen mod Bahrain, mens hele den danske delegation også testes i morgen.

- Vi er selvfølgelig meget kede af det på Emils vegne. Vi har været godt forberedte på denne situation, og vi følger vores egen og IHF’s velbeskrevne og restriktive corona-protokoller, der betyder, at vi nu blandt andet testes igen i dag og i morgen, siger sportschef i DHF, Morten Henriksen.

Det er anden gang, Emil Jakobsen er testet positiv for corona. Han blev også testet positiv, da en stor del af GOG-truppen var coronaramt i slutningen af november - flere med kraftige symptomer. Det gjaldt blandt andre både Emil Jakobsen og Morten Olsen.

Emil Jakobsen var endog indlagt på sygehuet et enkelt døgn, fordi der stødte en alvorlig gang nældefeber til coronasmitten. Nældefeberen var sandsynligvis netop udløst af coronaen.

Annonce

Hvad laver de i boblen?

På et virtuelt pressemøde fra Egypten, torsdag, sagde landstræner Nikolaj Jacobsen blandt andet:

- Der render en masse mennesker rundt i corona-boblen, som jeg ikke ved, hvad laver.

Flere spillere har kritiseret arrangørernes manglende styr på situationen - blandt andre Aalborg Håndbolds Henrik Møllgaard, der ikke var tilfreds med kaos omkring spillerhotellets morgenbuffet.

Emil Jakobsen skifter - efter et fremragende efterår - til SG Flensburg-Handewitt i Bundesligaen til sommer.

Den tidligere GOG-målmand, norske Ole Erevik - nu tv-ekspert på norsk tv - mener, at slutrunden bør aflyses.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce