Annonce
Erhverv

Fynsk speedbåd solgt til specialstyrke i tysk politi

Prozero 8m Center Console Interceptor kan have op til 10 personer om bord og skyder en pæn tophastighed på over 40 knob. Foto: Tuco Marine Group.
Politiet i Hamburg har købt en hurtigtsejlende boarding- og patruljebåd, som er udviklet Tuco Marine i Faaborg.

Faaborg: En båd, der sejler 40 knob, bevæger sig hurtigt. Og med en tophastighed på over 40 knob (74 km/t) er det noget af en speedbåd, som Tuco Marine Group skal levere til Hamburg Police Special Forces. Det fortæller Faaborg-værftet i en pressemeddelelse.

Den otte meter lange båd er bygget af kulfiber-kompositter og i det Prozero-design, som værftet tidligere har udviklet til en længere båd, og den har med sin lave totalvægt en "fremragende brændstofeffektivitet", skriver Tuco i en pressemeddelelse.

Båden, som har navnet Prozero 8m Center Console Interceptor, er bygget til boarding- og patruljemissioner både i kystfarvande og på åbent hav.

- Kontrakten er virkelig en anerkendelse af teknologien og de produkter, vi har udviklet og raffineret i årevis. Vi håber, at denne nye båd kan bidrage til at bringe Hamburg-politiets udstyr til et endnu højere niveau, der støtter byens sikkerhed og borgere på den allerbedste måde, siger Jonas Pedersen, administrerende direktør i Tuco Marine Group.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce